Tarih: 08.03.2019 17:28

Öğrenciler ?Evren Dinçer? Dedi

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Üniversitesi´nde öğrencilerle bir araya gelen AK Parti Belediye Başkanı adayı Evren Dinçer, misafir olduğu öğrenci evinde gençlerle birlikte yer sofrasında mantı yedi. Mantı´nın püf noktaları hakkında bilgi veren Dinçer, öğrencilik yıllarından bahsetti.

Belediye Başkanı adayı Evren Dinçer, Üniversite kampüsünde girdiği kafelerde tek tek masaları dolaşarak kendini tanıttı. Öğrencilerinin kahve ve çay tekliflerini geri çevirmeyen Evren Dinçer, gençlerle ilgili projelerini ve düşüncelerini paylaştı.

Öğrencilerle bol bol sohbet eden Dinçer, üniversite öğrencilerinin yaşadığı sorunları gelecek dönemde en aza indireceklerini belirterek, Aksaray´da eğitim görmenin ayrıcalıklı bir durum olacağını söyledi. Sıcak bir sohbet havasında geçen ziyarette Dinçer´e öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Gençlerle sohbet etmekten büyük keyif aldığını ifade eden Dinçer, öğrencilerle birlikte kampüs içerisinde bisiklet tur attı.

Akşamda davet üzerine misafir olduğu öğrenci evinde hazırlanan yer sofrasında gençlerle birlikte mantı yiyen Dinçer, öğrencilik yıllarından anılarını anlatarak, mantı pişirmedeki püf noktalar hakkında bilgiler verdi. Gece geç saatlere kadar süren sohbetin ardından Başkanı adayı Evren Dinçer öğrencilerle öz çekim yapmayı da ihmal etmedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —