Tarih: 18.08.2015 17:40

Nevzat Palta, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

            Sivil toplum örgütlerinin ülkemizin vazgeçilmez unsuru olduğunu dile getire Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Ak Partinin yapmış olduğu reformlarda sivil toplum örgütlerine büyük önem verdiğini, düzenlenen ortak çalıştaylarla fikirlerini önemsediklerini vurguladı. Hafta sonu programlarımız kapsamında Milletvekilimiz Nevzat Palta, İl Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte Memur-Sen İl Temsilciliğini ziyaret gerçekleştirdiğini belirtti.

            Sivil toplum örgütlerinin bendeki yeri bir başkadır diyen Milletvekili Nevzat Palta, Sivil toplum kuruluşlarının Türkiye´de gelişmesini ve ilerlemesini çok önem verdiğini vurguladı. Seçimden sonraki ziyaret çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ettiklerini ifade etti. Türkiye´de her seçim döneminde olduğu gibi terör olaylarının arttığını vurgulayan milletvekili palta, ziyarette yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: Türkiye´deki terör örgütleri önceki dönemlerde olduğu gibi kardeşi kardeşe kırdırarak toplumda sosyal iç savaşı başlatmanın derdindeler. Bu ülkenin güvenlik güçlerine, bayrağına, millerine silah doğrultanların hiçbir şekilde kabul edilebilir bir tarafı yoktur, olmayacaktır da. Burada bir kez daha dile getirmek istiyorum terörü şiddetle lanetliyorum, dedi.  

           Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen İl Temsilcisi Murat Günaydın,  Memur-Sen olarak çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtti ve Yeni Türkiye´de sivil toplum örgütlerinin büyük öneme sahip olduğunu vurguladı. Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —