Narkoçelik-45'te tonlarca uyuşturucu, binlerce hap ele geçirildi

Narkoçelik-45

Narkoçelik-45'te tonlarca uyuşturucu, binlerce hap ele geçirildi

Zehir tacirlerine, sokak satıcılarına ve uyuşturucuya yönelik son 3 hafta içerisinde düzenlenen “NARKOÇELİK-45” operasyonlarında; 4 ton 31 kilogram uyuşturucu madde, 2 milyon 244 bin 148 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, 2 bin 587 şüpheli zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

ANKARA (İGFA) - Zehir tacirlerine, sokak satıcılarına ve uyuşturucuya yönelik son 3 hafta içerisinde düzenlenen "Narkoçelik-45 operasyonlarında, 2 bin 587 şüpheli yakalandı.

Narkoçelik-45 operasyonunun detaylarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaştı.

Bakan Yerlikaya, operasyonların Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince; 6 bin 497 ekip, 16 bin 168 personel, 30 hava aracı ve 63 narkotik dedektör köpeğin katılımıyla  77 ilde düzenlendiğini duyurdu.

Operasyonlarda bazı illerde ele geçirilen uyuşturucu miktarları, yakalanan zehir tacirleri ve sokak satıcıları tek tek açıklayan Bakan Yerlikaya, "Operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıklarımız ile operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Milletimizin duası sizinle" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1852612290563952879



Hastanelerde enfeksiyon kontrolüne yeni düzenleme... Yetkiler yeniden belirlendi
Konya-İstanbul hattında 13 milyon yolcu yüksek hızda seyahat etti
Tüm aboneleri ilgilendiriyor... Su, elektrik ve gaz sayaçlarında tamir ve ayar ücretleri yeniden belirlendi
MEB, 'Türkçe ve Dil Eğitiminde İyi Uygulamalar'a hazırlanıyor
Yerli ve milli silah sistemleri envanterde...Yeni gemilere tören düzenlenecek
Türk Dünyasına dezenformasyon çağrısı
Başkan Alemdar: Sakarya'ya yeni yıl yeni spor yatırımlarıyla gelecek
TÜRK-İŞ 'Çalışma Hukuku Buluşmaları' sempozyumunu düzenledi
Kritik toplantı öncesi Bakan Işıkhan'dan sürpriz ziyaretler
ÖBS ve OVA'nın kullanıcısı 600 bini aştı!
Son bir haftada 6 terörist teslim oldu... Hudutlarda 192 şahıs yakalandı!
Çevre koruma harcamaları yüzde 108 arttı
2026'da şirket kuracaklarda zorunlu oluyor! Elektronik ticari deftere geçiş 1 Ocak'ta sona eriyor
Ankara Keçiören'de Kızılay’a kan bağışı desteği
Pirinç ithalatı Ekim'de 13 kat arttı
  • Cuma 11.3 ° / 8 ° false
  • Cumartesi 11.2 ° / 8.9 ° Güneşli
  • Pazar 12.2 ° / 10.3 ° false