Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

NAKKAŞ KADIN AKTİVİTE MERKEZİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

NAKKAŞ KADIN AKTİVİTE MERKEZİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

NAKKAŞ KADIN AKTİVİTE MERKEZİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

Hasas, Nakkaş, Küçük Bölcek ve çevre mahallelerde oturan hanımların kaliteli ve verimli zaman geçirebilecekleri Nakkaş Kadın Aktivite Merkezi açılışa hazırlanıyor.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in Aksaray’a kazandırdığı projelerden Nakkaş Kadın Aktivite Merkezinin kaba inşaatı tamamlanarak açılışa hazır hale getirilmesi için ince işçilik ve çevre düzenlemesine geçildi. 

Aksaray Belediyesi daha önce Fatih Mahallesinde Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezinde, Hamidiye-Alaca Mahallesinde Kırımlı Veciye Hatun Kadın Aktivite Merkezinde, TOKİ Cumhuriyet Mahallesinde Necmiye Hatun Kadın Aktivite merkezinde, Aratol'da ve merkezde bulunan Akmek hizmet binalarında kadınların kendilerini geliştirebilmeleri etkinlikler ve kurslar düzenliyordu. Kadın Aktivite Merkezlerinde yapılan bu uygulamalara hanımlar yoğun ilgi gösterdi.

Kadınların bu ilgisine kayıtsız kalmayan Belediye Başkanı Evren Dinçer şehir genelinde Kadın Aktivite Merkezlerinin sayısının artırılması için Nakkaş Mahallesinde başlattığı Kadın Aktivite Merkezinde inşaat çalışmaları hızla ilerleyerek açılışa hazır hale getirildi. 

  Aksaray Belediyesi’nin, kadınlara artı değer kazandırmak ve sosyal hayata daha etkin katılımlarını sağlamaya imkan sunmak için projesini hazırladığı Nakkaş Kadın Aktivite Merkezinin geçtiğimiz yılın Mart ayında temeli atmıştı.  

  Gelinen süre içerisinde betonarmeleri, dış cephe duvarları ve çatısı hızlı bir şekilde tamamlanarak bina içerisindeki kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitnes salonu, spor salonu, kütüphane, derslikler, mesleki kurslar, kabul ve dinlenme salonu gibi kısımları yapıldı. İnşaat çalışmalarının büyük oranda tamamlandığı Kadın Aktivite Merkezinde havuzun kontrollerinin yapılması, seramik işçiliğinin tamamlanması ve çevre düzenlemesinin yapılmasının ardından açılışı yapılacak. 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Nakkaş Kadın Aktivite Merkezinde inşaat çalışmalarının hızlı bir şekilde yürütüldüğünü belirtti. Başkan Dinçer açıklamalarında şu ifadeleri kullandı; “Nakkaş Kadın Aktivite Merkezinin inşaat çalışmalarını pandemiye rağmen çok hızlı bir şekilde tamamladık. Projemizin içerisinde hanımların kullanabileceği alanlarda çalışmalarına başladık.  Kontrollerinin yapılması ve çevre düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından bu merkezimizi de hanımların hizmetine sunacağız. Merkezimizin hizmete açılması ile birlikte sosyal belediyecilik adına güzel bir hizmeti daha kentimize kazandırmış olacağız. Şehrimizin birçok noktasında Belediyemizin projeleri hızlı bir şekilde ilerliyor. Toplumun her kesiminin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yürüttüğümüz projelerimiz şehrimizin vizyon birer proje oluyor. Vatandaşlarımızın her şeyin en iyisine layık olduğunun bilincinde olarak çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.



Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Medeniyetler şehri Mardin’de 4 gündür sular akmıyor 
Bozdoğan-29'a 23 gözaltı!
Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu
Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret
Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti
Albinolar İzmir'e çıkarma yaptı
Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Gözler Merkez'in faiz kararında
Meteoroloji uyardı; Tehlike geliyor, maske takın!
Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9753,27%0,32
  • DOLAR

    32,56% 0,09
  • EURO

    34,97% 0,44
  • GRAM ALTIN

    2430,79% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı