Mustafa S Altınsoy; Provokasyona Gelmeyelim

Mustafa S Altınsoy; Provokasyona Gelmeyelim

MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa S.Altınsoy yayınladığı basın bildirisinde şunlara yer verdi

MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa S.Altınsoy yayınladığı basın bildirisinde şunlara yer verdi.Gün geçmiyor ki güzel Ülkemiz’de , Aksaray’ımızda sorunlar olmasın!  Millet’imizin,Vatanımızın bütünlüğüne ve birlik,beraberliğimizin temellerine dinamit konuluyor. Binlerce yıllık kardeşliğimiz üzerine oyunlar oynanmaya çalışılıyor.

Özellikle AKP İktidarı tarafından demokratikleşme paketi adı altında Meclis ‘ten  geçirilen ‘’ Siyasi Partilerin İl ve İlçelerde teşkilatlanması için Beldelerde de teşkilatlanması zorunluluğunun kaldırılmasına ‘’ ilişkin yasa ile PKK ‘nın siyasi uzantısı olan HDP nin Aksaray ‘da ve diğer İllerde teşkilatlanmasının önü açılmıştır. Burada dikkat edilmesi  gereken zamanlamanın  tamda Mahalli İdareler Seçimlerine çok kısa bir süre kala olmasıdır.

Aksaray Halkı , hiçbir kurum ve kuruluşun çağrısı olmadan , yine hiçbir siyasi menfaat gözetmeden , her görüşten insanlarımızın katılımı ile demokratik tepkisini ortaya koymuş ,şehrimizde huzurun kaçmasını isteyen bundan nemalanmaya çalışan bir avuç kendini bilmeze gereken cevabı vermiştir.

Üzülerek görmekteyiz ki olaylar, iyi niyetli Vatandaşımızın da kontrolünden çıkmakta ve istenmeyen bir yöne doğru gitmektedir.Aksaray’ımızı karıştırmaya, birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlar yanlış içindedir.

İç Anadolu’nun göz bebeği Aksaray’ımızı , Seçimlere çok kısa bir zaman kalmışken ve adayları dahi yokken , gelip karıştırmak isteyenlerin asla oyununa gelinmemelidir.Onlar da bilmektedirler ki Aksaray’dan bölücü çıkmayacak , kendilerine taban bulamayacaklar ve bu hareket kendiliğinden son bulacaktır.

Bölücü mihraklara ve onları cesaretlendirenlere 30 Mart 2014’ de demokratik yöntemlerle en güzel cevap verilmeli, kurdukları bu tezgah boşa çıkarılmalıdır.

Sebepleri ,menşei ne olursa olsun kavga , gerginlik ve kutuplaşma ortamlarından uzak durulmalı , bundan menfaat umanlar sevindirilmemelidir.

Ülkemiz çok hassas bir süreç yaşamaktadır. Bu nedenle birilerinin istediği gibi etnik temelli kıvılcımlardan ve ideolojik karşıtlıklardan Vatandaşlarımız uzak durmalıdır.

Soğukkanlı olmalı provokasyon  , taciz ve komplolara dikkat edilmeli , Milletimizi ateşle imtihan etmeye zorlayanlara karşı uyanık olunmalı , sağduyuyu muhafaza etmeliyiz.

Allah Milletimizi her türlü ayrışmadan , tahriklerden , kutuplaşmalardan ve buna çanak tutanlardan korusun. Dua ile kalın



Nilüfer Belediyesi GESK ligi lider bitirdi

A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın 3-9 Haziran Alanya kampı kadrosu açıklandı

Serbülent Dalkıran Süper Lig'den teklif bekliyor

Süper Lig'de haftanın programı açıklandı! Galatasaray- Fenerbahçe derbisi ne zaman oynanacak?

Tekvando Milli Takımı'na TBMM'den tebrik

Milli okçumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu oldu

IHF Başkanı Dr. Hassan Moustafa Türkiye'de

İlklerin kadın hakem ikilisi Avrupa Ligi Finali'nde

Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı

Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi