Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Mustafa Doğan Vekaleten Yürüttüğü İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Asaleten Atandı

Mustafa Doğan Vekaleten Yürüttüğü İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Asaleten Atandı

Bugün Cumhurbaşkanı kararnamesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda açık bulunan Ankara İl Kültür Turizm Müdürlüğü'ne Trabzon İl Kültür ve Turizm müdürü Ali Ayvazoğlu, Aksaray İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne Mustafa Doğan, Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne Kamil Özer, Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne Şennur Azade, Karaman İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'ne Burhan Yemiş, Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Zekeriya Ünal, Muş İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne Mehmet Şengül, Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne Kemal Akçay 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 ve 3 maddeleri gereğince atanmıştır Mustafa Doğan'ın atanması ile Aksaray kamuoyunda büyük bir sevinç yaşanmıştır uzun zamandan beri vekaleten yürüttüğü Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini başarıyla yürütüyordu.Görev yaptığı süre içerisinde İlimizin tanıtımı çalışmalarına çok ciddi katkılar sağlamıştır.

Aksaray İl Kültür ve Turizim Müdürü Mustafa Doğan'ın Öz Geçmişi 

Mustafa Doğan, 1974 yılında Aksaray'da doğdu. İlköğrenimini Aksaray Sağlık Kasabası İlkokulunda, Ortaokul ve Lise’yi Aksaray İmam Hatip Lisesinde, Lisans eğitimini Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği Bölümünde, Yüksek Lisans eğitimini Aksaray Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünde tamamladı. 1997 yılında Lisans programından mezun olduktan sonra Aksaray Belediyesinde memur olarak göreve başladı. 1998 yılında öğretmenlikte ilk görev yeri olan Sultanhanı 1. Alaeddin Keykubat Lisesine Tarih Öğretmeni olarak atandı. Çoğunluğu liselerde olmak üzere 12 yıl öğretmenlik ve idarecilik görevlerinde bulundu. Askerlik görevini 1999-2000 yılları arasında Şanlıurfa’nın Halfeti İlçesinde öğretmen-asker olarak tamamladı. 30.11.2010 tarihinde Aksaray İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Müdür Yardımcısı olarak atandı. Mustafa Doğan, 2011 tarihinden bu yana Aksaray İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini ifa etmektedir.
           Milli Eğitim Bakanlığında görev yaptığı süre içerisinde başarılı bir eğitimci olarak dikkat çeken Mustafa Doğan, Kültür ve Turizm Bakanlığında görev yaptığı süre içerisinde de Aksaray’ın kültür ve turizm alanında gelişimine önemli katkılar sağladı. Mustafa Doğan, yaklaşık 23 yıldır şehrimize eğitim-kültür ve turizm sahasında hizmet etmektedir.
Aksaray ilinde eğitim, kültür, sanat, spor ve sosyal alanlarında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, dernek ve kulüplerde yönetici ve üye olarak da görev alan Doğan, başta futbol olmak üzere farklı spor dallarında amatör sporculuk da yapmıştır. Edebiyat, tarih ve müzik alanlarına özel ilgi duyan Mustafa Doğanın, makale, şiir ve beste çalışmaları da bulunmaktadır. Doğan, evli ve 3 çocuk babasıdır.
 Müdürümüzü tebrik eder, görevinde başarılar dileriz.



MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Tarımsal girdiler artışta... Veteriner harcamaları revaçta
Askon’un konuğu Kırgız büyükelçi
Nilüfer Belediyesinde ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’
Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli