Tarih: 06.09.2023 14:24

MÜSİAD VE ASÜ İŞ BİRLİKTELİĞİ  YENİ DÖNEMDE DE DEVAM EDECEK

Facebook Twitter Linked-in

MÜSİAD Aksaray Başkanı Tamer Yalvaç, beraberinde Başkan Yardımcıları Sefa Göktaş, Nurettin Ertuğrul, Murat Koyuncu, Genç MÜSİAD Başkanı Said Sametoğlu ve Şube Müdürü Ufuk Doğan’dan oluşan heyet ile Rektör Arıbaş’ı makamında ziyaret etti.

Yeni Dönemde Gençlerimizle Bir Araya Geleceğiz.

Başkan Yalvaç,

Sosyal, Kültürel, Eğitim, Panel, Konferans vb. birçok etkinlik kapsamında ASÜ ile olan iş birlikteliklerini devam ettirerek ortak payda  çalışmalarının süreceğini ifade eden Başkan Yalvaç, üniversitemizin bilgi ve birikimlerimden faydalanarak ilgili proje ve etkinlikler kapsamında yeni eğitim ve öğretim yılında MÜSİAD olarak gençler ile bir araya geleceklerini beirterek, Rektör Arıbaş'a yeni görevinde başarı ve muvaffakiyetler diledi.

ASÜ'nün Birikimini Kurumlarla Paylaşmak İstiyoruz.

Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş,

Aksaray Üniversitesinin farklı alanlara ilişkin bilimsel birikimini şehirdeki tüm paydaşlarıyla uyum içinde kullanmaya hazır olduğunu, farklı kurum ve kuruluşların kendi alanlarında son derece kıymetli işler ürettiklerini, üniversite olarak bu işlere pozitif katkı sunarak bilimsel birikimi kamu yararına bölüşmekten büyük bir mutluluk duyacaklarını kaydetti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —