MÜSDAV'dan 15 Temmuz fotoğraf sergisi

MÜSDAV

MÜSDAV'dan 15 Temmuz fotoğraf sergisi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, MÜSDAV tarafından hazırlanan 15 Temmuz fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

ANKARA (İGFA) - Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ankara’da Uluslararası Müslüman Topluluklarla Dayanışma Vakfı (MÜSDAV) tarafından Ahmet Hamdi Akseki Camii Sergi Salonu’nda düzenlenen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergisi”nin açılışına katıldı.

Buradaki konuşmasında, gençlerin Allah’ın ve Peygamber Efendimizin (s.a.s.) yolunda yetişmelerini istediklerini belirten Başkan Erbaş, Diyanet İşleri Başkanlığı gençlik teşkilatlarının bu konuda çalışma yapmalarını arzu ettiklerini ve teşkilatlara bu doğrultuda destek verdiklerini söyledi.

Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde sergiye ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Başkan Erbaş, “Sergimizin 15 Temmuz gibi hain işgal girişimlerine, darbe girişimlerine kimsenin bir daha cesaret edememesine ve milletimizin bu konuda her zaman uyanık olmasına katkı sağlamasını Cenabıhak’tan niyaz ediyorum.” dedi.



Türkiye Barolar Birliği: Saran’ın gözaltı işlemi hukuka aykırıdır
Bakan Tunç: 11. yargı paketiyle adalette yeni dönem
Milli Dayanışma Komisyonu'nun görev süresi 2 ay daha uzadı
Ümit Özdağ'ın Cumhurbaşkanı'na hakaret davası beraat
Türkiye'ye uluslararası 272 madalya gururu
Bakan Tekin, KKTC'li mevkidaşını ağırladı
"Dijital Dünyada Çocuk Hakları" için 81 ilde imza seferberliği
Libya askeri heyeti Ankara'da
ATSO Başkanı Koçaş’tan 2026 Asgari Ücret Değerlendirmesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ile görüştü
Ankara Büyükşehir’den AB destekli kırsal tarım projesi
Erdoğan: Mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz
TİGAD IN ŞANLIURFADA DÜZENLEDİĞİ DİJİTAL MEDYA ÇALIŞTAYI TÜRKİYEDE SES GETİRDİ
KOBİ’ler ekonominin can damarı... 2024’te 3,9 milyon girişim faaliyette
Adalet'ten yurt dışı tebligatlara yeni tebliğ
  • Çarşamba 13.3 ° / 8.5 ° Güneşli
  • Perşembe 11.8 ° / 9.8 ° false
  • Cuma 8 ° / 7.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı