Tarih: 13.01.2015 16:09

Muhtar ve Delegelerden Başkan Koçak’a destek

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray’ın köy muhtarları ve ziraat odası delegeleri Emin Koçak’ı makamında ziyaret ederek tam destek verdiklerini söyledi. 
Ziraat Odası Başkanlığı seçimlerine az bir zaman kala mevcut başkan Emin Koçak’a çiftçi, muhtarlar ve delegelerden yoğun ilgi geliyor. 4 yıllık yapılan çalışmaları değerlendiren çiftçi ve delegeler, Aksaray’a bu güne kadar ziraat odası olarak böyle çalışmaların yapılmadığını belirten çiftçi ve delegeler, mevcut başkan Koçak’ın çalışmalarından son derece memnun olduklarını belirterek, tam destek verdiklerini söylediler. Geçmiş dönemlerde ziraat odasının adının, sanının olmadığını belirten delege ve çiftçiler, şimdi ziraat odasının köy köy, belde belde gezerek çiftçilerin ayağına kadar hizmet getirdiğini söylediler. Amaçlarının mevcut başkan Emin Koçak’ı yeniden başkanlığa seçmek olduğunu belirten çiftçi ve delegeler, bunun için gereken ne ise yapacaklarını söyledi. 
Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ise ziraat odası olarak çalışmalarına hız kesmen devam edeceklerini belirterek, “Amacımız çiftçilerimize hizmet. Amaç hizmet olunca elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar birçok projeyi hayata geçirip birçok yeni çalışmalar yaptık. Çiftçilerimize her zaman destek olup hizmeti gerektiğinde ayaklarına kadar götürdük. Hiçbir çiftçimizi ayırıp kayırmadık. Herkese global bir pencereden bakıp hizmet verdik. Şimdi ise bu hizmetlerimizi taçlandırmak, hizmetlerimizi daha da geliştirmek, genişletmek için çalışmalar yapmaya hazırlanıyoruz. Allah izin verirse hizmetlerimize durmaksızın devam edeceğiz. Kimsenin lafına, dedikodusuna bakacak değiliz. Birileri illa ki bir şey söyleyecek, ancak bizim dedikodu ve boş laflarla, boş işlerle uğraşacak vaktimiz yok. Herkes beni de biliyor, çalışmalarımızı da biliyor. O yüzden biz önümüze, işimize odaklanıp çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —