Muhsin Yazıcıoğlu Sevdası Yollara düşürdü

Muhsin Yazıcıoğlu Sevdası Yollara düşürdü

Kırşehir; Muhsin Yazıcıoğlu Sevdası Yollara düşürdü

 

Muhsin Yazıcıoğlu davası için yollara düşen Bursa Mudanya BBP İlçe Başkanı Mahmut Kemal Dil birliği, adalet için yürüdüğünü söyledi.

10 günlük yürüyüşün ardından Mudanya´dan komşumuz Kırşehir´e gelen Dil birliği, Kırşehir Alperen Ocakları Ercan Zengin ve BBP Teşkilatı tarafından karşılandı. Hayatını merhum Muhsin Yazıcıoğlu´nun yaşadığı kaza sürecinin aydınlatılması davasına adadığını ifade eden Dil birliği, "Kaza ve yaşanılan süreç, örtbas edilmeye çalışılıyor. Mülkün temeli olan adalet, mutlaka tecelli etmeli" dedi.

Temiz devlet arayışı için yollarda olduğunu anlatan Dil birliği, "Zaman zaman bir istismar davası olarak kullanılan Muhsin Yazıcıoğlu davası, şeffaf ve adil bir devlet anlayışı ile istismar malzemesi olmaktan kurtulacaktır" diye konuştu.

Yürüyüşü sadece Muhsin Yazıcıoğlu´nun davasına adamadığını belirten Dil birliği, "Yazıcıoğlu´nun davasının üzerinden yedi yıl geçmesine rağmen kirli eller hala bu davaların üzerinde kirli ellerin bu davaların üzerinden kalkması için, Mudanya´dan çıktım ve kazanın meydana geldiği Keş Dağına kadar gideceğim. Bu yürüyüş sadece Muhsin Yazıcıoğlu´nu değil, Uğur Mumcu´yu, Adnan Kahveciyi, Eşref Bitlis Paşa´yı da Aselsan´da meydana gelen şüpheli ölümleri de ilgilendirir" ifadelerini kullandı.

Geceleri yolculuk yapmayan Dil birliği, 1 Haziran´da Keş Dağı´nda olmayı planladığını ve kazanın olduğu yere Türk bayrağını dikeceğini söyledi.



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik