Muharrem İnce: Yeni dönemde 3A diyeceğiz

Muharrem İnce: Yeni dönemde 3A diyeceğiz

Muharrem İnce: Yeni dönemde 3A diyeceğiz

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin kuruluşunun birinci yılı dolayısıyla Genel Merkez önünde açıklama yaptı.

ANKARA (İGFA) - Memleket Partisi kuruluşunun birinci yılında yurt genelinden gelen il ve ilçe teşkilatları üyeleriyle Anıtkabir'de Ata'nın huzuruna çıktı.

Parti olarak ilkelerinin ve devrimlerinin ışığında en büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar yaşatacaklarına söz verdiklerini belirten İnce, mozolesine çelenk sunumu ve saygı duruşu sonrasında Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. İnce, deftere, "Rahat uyunuz; ilkelerinizin ve devrimlerinizin takipçisiyiz. Size minnettarız. Ruhunuz şad, mekanınız cennet olsun" yazarak imzaladı.

İLK BELEDİYE SEÇİMİMİZ 3 TEMMUZ'DA ÇANKIRI'DA...

Daha sonra Genel Merkez önünce partililere seslenen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bir yıl önce bu partiyi kurmadan önce 'neden parti kuruyorsun' diyorlardı bugün herşeyin ortada olduğunu söyledi. "Memleket Partisi Muhalefetin hepsi birbirine benzediği için ve ses çıkarmadığı için Memleket Partisi'nin kurulduğunu söyleyen İnce, "3 Temmuz'da Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Dodurga Belde Belediyesi'nde belediye başkanlığı seçimlerine katılarak o belediyeyi alalım" dedi.

İnce, konuşmasında iktidara ve muhalefete de yüklendi.

3A: AKIL, ADALET VE AHLAK

Önümüzdeki süreçte özgür bir medya, özgür bir sivil toplum olacağını söyleyen İnce, ilk yıl "Barışacağız, büyüyeceğiz, bölüşeceğiz" diyerek açıkladıkları '3B' formülünü bu dönemde '3A' diyerek sürdüreceklerini belirtti. "3A ile önce Akıl, sonra Adalet ve Ahlak olacak" diyen İnce, "Millet ekmek alamazken, 5 yerden maaş alan soysuzlara sesleniyorum. Erdoğan ve avaneleri Rodeo yapmaktadırlar. Atın üzerinden düşmemek için uğraşıyorlar. Onların başka bir dertleri yok. Türkiye bu çıkmazdan kurtulacak. Türkiye'yi hukuk devleti yapacağız. Acil şeffaf rekabete uygun bir kamu düzeni kuracağız" diye konuştu.

Herkesi il ve ilçelerde üye seferberliğine davet eden İnce, "Yolumuz uzun, çetin. Umutlarınızı yeşertin, hep birlikte başaracağız" diyerek üye sayılarının çoğaltılması talimatını verdi.

İnce'nin konuşması sıklıkla "Mustafa Kemal'in askerleriyiz", "İnce başkan" sloganları ile kesildi.

MYK üyeleriyle birlikte çıktığı sahneye daha sonra gençleri davet ederek, Memleket Partisi'nin birinci yaş günü pastasını onlarla birlikte kesti.

https://youtu.be/CsjIF1cyMao



Malatya Büyükşehir muhtarları ağırladı
Engelli ve eski hükümlülere hibe desteği için son günler
Özel Sağlık Sigortaları'nda değişiklik... Yeni kurallar 2026’da yürürlükte
Türkiye’nin net uluslararası yatırım pozisyonu -341,7 milyar dolar!
Sabuncuoğlu'nun 'Kalbimdeki Manşet: Hasangala' okurlarıyla buluştu
Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi aylık ve yıllık arttı
İletişim: CHP'nin hakaret içeren açıklamaları demokrasiye zarar veriyor
Eskişehir’de trafiğe nefes aldıracak yeni bağlantı yolu hayata geçiyor
Başkentlilerin yeni nefes alanı
Takvim belli oldu... TBMM’de bütçe maratonu başlıyor!
Konyalı kadınlara 'Aile Yılı' gezisi
İYİ Partili Usta'dan 'enflasyon' yorumu
MEB teftiş sistemini değerlendirdi
Piyasa denetimlerinde rekor ceza! 9 ayda 10,2 milyar TL!
Türkiye-Portekiz ekonomik ilişkilerinde yeni dönem
  • Salı 16.6 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.7 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 19.5 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı