Muharrem İnce: Yeni dönemde 3A diyeceğiz

Muharrem İnce: Yeni dönemde 3A diyeceğiz

Muharrem İnce: Yeni dönemde 3A diyeceğiz

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin kuruluşunun birinci yılı dolayısıyla Genel Merkez önünde açıklama yaptı.

ANKARA (İGFA) - Memleket Partisi kuruluşunun birinci yılında yurt genelinden gelen il ve ilçe teşkilatları üyeleriyle Anıtkabir'de Ata'nın huzuruna çıktı.

Parti olarak ilkelerinin ve devrimlerinin ışığında en büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar yaşatacaklarına söz verdiklerini belirten İnce, mozolesine çelenk sunumu ve saygı duruşu sonrasında Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. İnce, deftere, "Rahat uyunuz; ilkelerinizin ve devrimlerinizin takipçisiyiz. Size minnettarız. Ruhunuz şad, mekanınız cennet olsun" yazarak imzaladı.

İLK BELEDİYE SEÇİMİMİZ 3 TEMMUZ'DA ÇANKIRI'DA...

Daha sonra Genel Merkez önünce partililere seslenen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bir yıl önce bu partiyi kurmadan önce 'neden parti kuruyorsun' diyorlardı bugün herşeyin ortada olduğunu söyledi. "Memleket Partisi Muhalefetin hepsi birbirine benzediği için ve ses çıkarmadığı için Memleket Partisi'nin kurulduğunu söyleyen İnce, "3 Temmuz'da Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Dodurga Belde Belediyesi'nde belediye başkanlığı seçimlerine katılarak o belediyeyi alalım" dedi.

İnce, konuşmasında iktidara ve muhalefete de yüklendi.

3A: AKIL, ADALET VE AHLAK

Önümüzdeki süreçte özgür bir medya, özgür bir sivil toplum olacağını söyleyen İnce, ilk yıl "Barışacağız, büyüyeceğiz, bölüşeceğiz" diyerek açıkladıkları '3B' formülünü bu dönemde '3A' diyerek sürdüreceklerini belirtti. "3A ile önce Akıl, sonra Adalet ve Ahlak olacak" diyen İnce, "Millet ekmek alamazken, 5 yerden maaş alan soysuzlara sesleniyorum. Erdoğan ve avaneleri Rodeo yapmaktadırlar. Atın üzerinden düşmemek için uğraşıyorlar. Onların başka bir dertleri yok. Türkiye bu çıkmazdan kurtulacak. Türkiye'yi hukuk devleti yapacağız. Acil şeffaf rekabete uygun bir kamu düzeni kuracağız" diye konuştu.

Herkesi il ve ilçelerde üye seferberliğine davet eden İnce, "Yolumuz uzun, çetin. Umutlarınızı yeşertin, hep birlikte başaracağız" diyerek üye sayılarının çoğaltılması talimatını verdi.

İnce'nin konuşması sıklıkla "Mustafa Kemal'in askerleriyiz", "İnce başkan" sloganları ile kesildi.

MYK üyeleriyle birlikte çıktığı sahneye daha sonra gençleri davet ederek, Memleket Partisi'nin birinci yaş günü pastasını onlarla birlikte kesti.

https://youtu.be/CsjIF1cyMao



O bakanlıklarda devir teslim yapıldı
YÖK Başkanı Özvar: Bilimde güçlü Türkiye’ye kadınlarla yürüyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mihalgazi'ye destek... Yasakçı zihniyetle mücadeleye devam edeceğiz
Afet konutlarının yüzde 65’ini devlet karşılayacak
İzmir, çocuk dostu kent politikalarıyla Türkiye’ye örnek oldu
Konya Sosyal İnovasyon Ajansı “Asrın İnşası” panelinde
Turist Rehberleri Aksaray’ın Zenginliklerini Yerinde Keşfetti
Rekabet Kurumu’ndan birleşme ve devralmalara yeni ayar
Van’da yasa dışı avcılığa drone destekli müdahale
10 TL'lik madeni para uyarısı!
MHP’li Fendoğlu: Besili dana talebi karşılanmayan üreticiler mağdur
2025'in son ayında da sektörlerde ciro artışı sürdü
CHP’li Tahtasız’ın Çorum Şeker iddialarına ilişkin tazminat kararı sonuçlandı
Vali Murat Duru Basınla Buluştu: “Ortak Sevdamız Aksaray”
Türkiye–Yunanistan zirvesi bugün Beştepe'de
  • Çarşamba 7.1 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 13.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Cuma 13.2 ° / 9 ° Orta kuvvetli yağmurlu