Tarih: 30.11.2017 14:49

Müftü Cemalettin Bal; Aksaray güzel bir şehir

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve İl Genel Meclis Başkanı Muammer Tüzün ile birlikte, İlimiz Müftüsü Cemaleddin Bal´ı ziyaret etti.

Ziyaretler hakkında kısa bir değerlendirme yapan Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy; ?Ak Parti Aksaray İl Teşkilatı olarak kurum ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. İl Müftümüz Cemaleddin Bal´ı makamında ziyaret ederek, kurum ve çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Kendilerine ilgilerinden ve misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum? dedi.

Ziyaret için İl Başkanı Hüseyin Altınsoy´a, beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve İl Genel Meclis Başkanı Muammer Tüzün´e teşekkür eden İl Müftüsü Cemaleddin Bal ise, ?Cenabı Allah bize Aksaray´a faydalı ve hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Aksaray güzel bir şehir. İnşallah gönlü güzel insanlarla dolu Aksaray´a elimizden gelen en iyi hizmeti yapmaya çalışacağız? şeklinde konuştu.Daha sonra İl Müftüsü Cemaleddin Bal, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve beraberindeki heyet´e müftülük binasında yapılan yenilikler ve kurum çalışmalarını yerinde tanıttı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —