Tarih: 04.09.2014 00:00

Miniklerden Örnek Davranış

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray  Gençlik Merkezi tarafından yürütülen ?Mavi Kapak? projesine minik öğrencilerden de destek geldi. 1G Çocuk Akademisinde eğitim gören minik öğrenciler sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir yıl boyunca topladığı kapakları, kampanyaya destek amacıyla gençlik merkezine gönderdi.

?Kapakları Topluyoruz Engelleri Aşıyoruz? sloganıyla yola çıkan öğrenciler engelli vatandaşlara yardım edebilmenin verdiği mutlulukla kapakları topladı. Topladıkları kapaklar sayesinde bir adet tekerlekli sandalye alan minik öğrenciler, 5 yaşındaki bedensel engelli Mustafa Bilal Öztürk?e düzenlenen törenle hediye etti.

 

            1G Çocuk Akademisi yöneticisi İmran Birge; ?Çocuklarımıza hem çevre temizliği hem de insanlara iyilik yapma gibi konularda öncülük etmeye çalışıyoruz. Öğrenciler, öğretmenler ve veliler bu kampanyaya destek verdikçe kapak toplamaya devam edeceğiz? dedi.

 

Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Irmak; ?3 yıldır yürütmüş olduğumuz Mavi Kapak projesi kapsamında şimdiye kadar engelli vatandaşlarımıza 62 tekerlekli sandalye dağıttık. 1G Çocuk Akademisinde eğitim gören minik kardeşlerimiz de projemize destek olarak bir yıl boyunca topladıkları kapaklar sayesinde bir adet tekerlekli sandalye aldılar. Minik öğrencilerimiz aldıkları bu sandalyeyi kendi yaşıtlarından olan Mustafa Bilal Öztürk?e hediye ederek anlamlı bir jest yaptılar. Minik kardeşlerimizi bu örnek ve duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Böylelikle 3 yıl boyunca devam eden proje kapsamında bizlerde 63.tekerlekli sandalyemizi minik bir kardeşimize vermenin mutluluğunu yaşadık. ?Kapakları Topluyoruz Engelleri Aşıyoruz? projemiz aynı hızla devam ederek engelli kardeşlerimizin yüzünü güldüreceğiz? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —