Milli Teknoloji Kulüpler Birliği Platformu kuruluyor

Milli Teknoloji Kulüpler Birliği Platformu kuruluyor

Milli Teknoloji Kulüpler Birliği Platformu kuruluyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, gençlerin teknolojide üretkenliğini desteklemek için TÜBİTAK iş birliğiyle Millî Teknoloji Kulüpler Birliği'ni kurduklarını açıkladı. Platform, öğrenci kulüplerine yenilikçi projeler sunarak Ar-Ge'den girişimciliğe destek verecek.

ANKARA (İGFA) - Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Milli Teknoloji Hamlesi kapsamında gençlerin üretkenliğini desteklemek için yeni bir adım atıldığını duyurdu.

Üniversitelerdeki teknoloji kulüplerini güçlendirmek, yenilikçi fikirleri teşvik etmek ve gençlere Ar-Ge’den girişimciliğe kadar geniş bir destek sunmak amacıyla TÜBİTAK iş birliğiyle Millî Teknoloji Kulüpler Birliği platformu kurulduğunu kaydetti.

Bakan Kacır, bu platform sayesinde öğrenci kulüplerinin daha güçlü projeler geliştireceğini, etkinlikler düzenleyeceğini ve ilham verici işlere imza atacağını belirtirken, Türkiye’nin bilim ve teknolojiyle büyümesini sürdüreceklerini vurguladı.

Üyelik başvurularının TÜBİTAK tarafından dış danışmanların değerlendirmelerine göre değerlendirilecek ve uygun bulunan kulüpler platforma kabul edileceği Milli Teknoloji Kulüpler Birliği Platformu'na üyeliğin sağladığı temel avantajlar ve bilgi almak için tıklayabilirsiniz.

 



Ömer Çelik'ten CHP'ye sert çıkış! "Çirkin ifadeleri kınıyoruz"
Aile'den 'sosyal' rapor: 2024'te 2 bin 465 etkinlik düzenlendi
TOBB’dan KOBİ’lere nefes kredisi müjdesi! TOBB Nefes Kredisi geri dönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galatasaray Başkanı Özbek’i hastanede ziyaret etti
Ankaralı minik öğrenciler için eğlenceli gezi
LAVANTA BAHÇESİ’NİN SEZON AÇILIŞI, AŞURE BEREKETİ İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
ZABITA EKİPLERİ YOL VE KALDIRIM İŞGALİNE SEBEP OLAN HER TÜRLÜ MATERYALİ KALDIRMAYA DEVAM EDİYOR
Mersin sivil katılımda öncü kentlerden biri oluyor
Kocaeli Büyükşehir, konforlu ulaşımı kente yayıyor
Ankara Büyükşehir'den "Çocuk İhtiyaç Haritası” çalıştayı
Ankaralı adaylara “AGS-KPSS Genel Tekrar Kampı”
ABB'den çocuklara ücretsiz futbol yaz kursu
Ankara Büyükşehir'den trafiğe nefes aldıracak proje
Bursa Kültür Yolu Festivali’nde çocuk hem eğlendi, hem de sanatı öğrendi
Türkiye internette dünya ortalamasının üzerinde
  • Pazar 30.1 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 31.8 ° / 14.8 ° Güneşli
  • Salı 34.5 ° / 17.3 ° Güneşli