Aksaray

28.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:05

MİLLETİ VE ÜLKESİ İÇİN ÜRETEN HERKESİN YANINDAYIZ

MİLLETİ VE ÜLKESİ İÇİN ÜRETEN HERKESİN YANINDAYIZ

MİLLETİ VE ÜLKESİ İÇİN ÜRETEN HERKESİN YANINDAYIZ

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Başkanı Tamer Yalvaç ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Aksaray ve Türkiye için çok önemli bir sivil toplum örgütü olduğunu aktaran AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Aksaray’da yapılacak olan yatırımlar ve şehrin kalkınması yönünde önemli istişarelerde bulunmak üzere MÜSİAD Başkanımız Tamer Yalvaç ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir araya geldik. Aksaray iş dünyasının talep ve beklentilerini çok önemsiyoruz. Bu kapsamda şehrimizin avantajları ve potansiyelini kazanca dönüştürecek çalışmalar için tüm dinamiklerimizle hareket etmeye hazırız. Milletimize hizmet için gayret gösteren tüm kuruluşların başımızın üzerinde yeri vardır. Pandemi döneminde yaşanan daralmalara rağmen üretime devam eden iş dünyamıza da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili Aydoğdu ise, “Aksaray’ımızın önemli sanayicilerinin de yer aldığı MÜSİAD, her dönem üretim, istihdam ve ihracat odaklı çalışmaları ile ülkemize, ilimize değer katmıştır. İnşallah bundan sonra da ortak akıl ile milletimiz için değer üretmeye devam edeceğiz.”

MÜSİAD üyesi iş adamları ile güncel sorun ve problemleri istişare eden Milletvekili Aydoğdu, “İş adamlarımızın bizlerden beklentilerini, taleplerini ve güncel olarak yaşadıkları sıkıntıları tek tek karşılıklı müzakere ettik. İnşallah çözümü hususunda ilgili bakanlarımızla gerekli görüşmeleri gerçekleştireceğiz. İş adamlarımızın üretim, istihdam ve ihracat odaklı çalışmalarına elimizden gelen desteği sunacağız.”

Zorlu bir süreçten geçildiğini ve bu sürecin sonucunda kazananın Türkiye olacağını vurgulayan Aydoğdu, “İnşallah Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemiz son 20 yıldır olduğu gibi güçlü ekonomisi ile yoluna devam edecek. Bu süreci bugüne kadar olduğu gibi, iş adamlarımızla, işçilerimizle, esnaflarımız, çiftçilerimiz ve tüm vatandaşlarımızla birlikte başarıyla neticeye ulaştıracak ve ekonomik olarak daha güçlü bir ülke olacağız inşallah” dedi.

AK heyete yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren MÜSİAD Başkanı Tamer Yalvaç, “Aksaraylı işadamları olarak, ülke ekonomisine katma değer sağlamak için bütün gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bunun için her zaman işbirliği yapmaya hazırız” açıklamasında bulundu.



İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darbedilen öğretmene “geçmiş olsun” telefonu
Bakanı Yumaklı, Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti
Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti
Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 22.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı