Tarih: 22.10.2021 14:17

Millet Bahçesinin Tüm Noktalarına Ulaşım Kolaylaştıracak Yeni Yollar Açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Kalanlar Millet Bahçesinin ulaşımını kolaylaştırılması için Aksaray Belediyesi ekipleri iki farklı güzergahta yol açma çalışması yaptı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in girişimleri ile Kalanlar Mahallesinde yapımı devam eden Millet Bahçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Millet Bahçesinin inşaat çalışmalarında hızla ilerleme kaydedilirken tüm noktalara ulaşımın sağlanması için yol açma çalışmaları da başlatıldı.

Millet Bahçesinin tüm noktalarına ulaşacak yeni yollar Kalanlar Mahallesinde bulunan ve Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in talimatları ile restore edilerek hizmete açılan Tarihi Kalanlar Köprüsünden başlıyor. Millet Bahçesine ulaşımı kolaylaştırma için iki farklı yol açıldı. 10 Metre genişliğinde iki farklı güzergahta yaklaşık Bin metre uzunluğunda yollar açıldı.

Kalanlar Mahallesinde yapımının yaklaşık bir yıldır sürdürüldüğü Millet Bahçesinin kapalı alanlarındaki kaba inşaatları büyük oranda tamamlandı. Toplamda 42 Bin Metrekare alan üzerinde hayata geçen Millet Bahçesinde çalışmalar hızla ilerliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —