MHP´li Belediye Başkanı Ak Parti´ye Geçti

MHP´li Belediye Başkanı Ak Parti´ye Geçti

MHP´li Belediye Başkanı Ak Parti´ye Geçti

 

Aksaray´ın merkeze bağlı Bağlıkaya Belde Belediyesi´nin Milliyetçi Hareket Parti´li (MHP) Belediye Başkanı Davut Çalışkan MHP´den istifa ederek AK Parti´ye katıldı. Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısı´nda MHP´den istifa eden Bağlıkaya Belediye Başkanı Davut Çalışkan´a Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından rozeti takıldı.

MHP´den neden istifa ettiğini açıklayan Belediye Başkanı Davut Çalışkan, beldesine daha iyi hizmet verebilmek için istifa ettiğini söyledi. AK Parti´nin Türkiye´nin en ücra köşesine kadar hizmet götürdüğünü ifade eden Başkan Çalışkan, AK Parti´nin Türkiye´nin tek umudu olduğunu belirterek, kendi belde halkına da AK Parti farkı ile daha iyi hizmetler vereceğini söyledi.

AK Parti iktidarının her geçen gün daha da güçlendiğini belirten AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay ise, ?AK Parti´nin tek bir amacı vardır. Bu amaç ise Türkiye Cumhuriyeti Devleti içerisinde yaşanan kim olursa olsun, din, dil, ırk, cinsiyet ayrımı yapmadan en iyi hizmeti verebilmek, refah, huzurlu bir ortamla yaşamalarını sağlamaktır. 13 yıllık tek başına iktidarlık döneminde yapılan hizmetler Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarihinde bile yapılmadı. 13yıldır tek başına iktidar olmasının sebebi de budur. Bugün Bağlıkaya Belediye Başkanımız Davut Çalışkan da partisi MHP´den istifa ederek AK Parti çatısı altına girmiştir. Allah´ım hayırlı uğurlu etsin inşallah? dedi.



Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı

Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret

Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 21. hafta sonuçları

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü

A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu

Erkekler Türkiye'de şampiyon Beşiktaş Safi Çimento