MHP İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen Türkiye Tek Yürek Olmuştur Dedi

MHP İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen Türkiye Tek Yürek Olmuştur Dedi

MHP Aksaray İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen şunları söyledi. Elazığ ilimizde 24.01.2020 tarihinde yaşanan ve çevre illerden de hissedilen 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla, incelemelerde bulunmak ve bölge halkının yaşadığı sıkıntıları paylaşmak üzere 11 kişiden oluşan bir heyet görevlendirilmiştir. 

-Bu heyet en kısa sürede bölgeye intikal ederek çalışmalarda bulunmuş ve kurtarma çalışmalarını bizzat yerinde inceleyerek halkımıza destek ve moral olmuştur. Büyük Türk Milleti depremden sonra tek yürek olmuş ve yaraların sarılması için kurum ve kuruluşları ile ve STK'lar ile birlikte büyük gayret saf etmiştir.

-Yine Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından da bölgedeki Ülkü Ocaklarında kriz masası kurulmuş, depremin hemen ardından faaliyetlerine başlayan kriz masası, arama-kurtarma çalışmalarına katılmıştır. Depremzedelerin acil ihtiyaçlarını tespit etmek için acil yardım hattı kuran Ülkü Ocakları, gıda ve battaniye başta olmak üzere yüklü miktardaki acil ihtiyacı depremzedelere ulaştırmıştır.

-Türkiye Cumhuriyeti Devletinin afet durumunda gerekli tedbirleri hızlı bir şekilde alarak çalışmalarını yaptığı ve halkımızın mağduriyetini azami derecede giderme gayretini gösterdiği açık bir şekilde görüşülmüştür. Büyük Türk Milleti takdire şayan bir şekilde tek yürek olarak depremden zarar gören vatandaşlarımızın yanında yer almıştır.

-Elazığ depreminde görev yapan AFAD, UMKE ve çeşitli vilayetlerden çalışmaya katılan İtfaiye Personeli çalışmalarını tamamlayıp dualarla Elazığ ilinden ayrılmışlardır. Bir daha böyle felaketlerin olmaması dileği ile depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Saygılarımı sunuyorum.
 



Bakan Bolat: Türkiye–Azerbaycan–Gürcistan iş birliğini daha ileri taşıyoruz
Milli sporcular için beden eğitimi hazırlık eğitimi sonuçları belli oldu
Başkentli üreticiye 1,5 milyon kilogram nohut tohumu desteği
Kurtulmuş’tan 'ortak akıl' vurgusu... Türkiye’nin en ağır sorununu kalıcı olarak geride bırakalım
MEB'in 'Korkma' temalı yarışma sonuçları açıklandı
Dervişoğlu’ndan 'korsan komisyon' çıkışı... İmralı’ya statü tartışması egemenlik sorunudur
Erdoğan: Önce Terörsüz Türkiye, sonra Terörsüz Bölge hedefimize ulaşacağız
Bakan Gürlek: Terörsüz Türkiye süreci Meclis’in takdirinde... Şahsa özgü düzenleme söz konusu değil
İmalat Sanayi Finansmanı ve İstihdamı Koruma Programı Aksaray İş Dünyasında Memnuniyetle Karşılandı
Özgür Özel: Varsa diploman sunacaksın
MEB'den 'Türkçe'nin Avrupa’da akreditasyonu için adım
BDDK’dan para piyasasına 3 yeni karar... Hangipara ve Logo’ya faaliyet izni çıktı
Keçiören’de Çorumlular iftarda bir araya geldi
Brezilyalı Büyükelçi'den Başkan Rasim Arı'ya ziyaret
Nevşehirli Adalet Bakanı'na hemşehrisinden ziyaret
  • Çarşamba 7.3 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 5.2 ° / 4.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 5.4 ° / 3.5 ° Şiddetli yağmurlu