MHP lideri Bahçeli, DEM heyetini kabul etti

MHP lideri Bahçeli, DEM heyetini kabul etti

MHP lideri Bahçeli, DEM heyetini kabul etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları ile görüştü.

ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin TBMM'deki makamında gerçekleşen görüşmede, TBMM Başkanvekili Celal Adan ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız da yer aldı.

Görüşmede DEM Parti heyetinde, Bakırhan ve Hatimoğulları'nın yanı sıra DEM Parti Grup Başkanvekilleri Sezai Temelli ve Gülüstan Kılıç Koçyiğit de bulundu.

TBMM'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre basına kapalı gerçekleşen görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü.

Görüşme sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan DEM Parti Grup Başkanvekilli Koçyiğit, görüşmenin olumlu geçtiğini, görüşmede infaz yasasına ilişkin genel değerlendirmelerde bulunulduğunu söyledi.

MHP lideri Bahçeli ise TBMM'den ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı'nın ardından çalışmalarına Meclis'te devam edeceğini belirtti.



Gençlik ve Spor'dan yeni 'hasılat' yönetmeliği... Bilet satışlarından hasılat payı!

Sıcacık bir kentte buz gibi bir hayal: Muratpaşa’nın küçük hokeycileri

Özgür Özel: Hesabı darbecilerden soracağız!

Balıkesirspor’a büyük destek... 10 otobüs taraftar Adana’ya gidiyor

TOFAŞ'ın pilot takımı çeyrek finalde

Sakaryalı sporcular madalya kürsüsünü boş bırakmıyor

Bahçeli’den Galatasaray'a şampiyonluk tebriği

Keçiören 1919 metre koştu

“Umuda Pedal Çevir” şenliği

Selanik’ten alınan Ata toprağı, İpsala'dan Anıtkabir’e ulaştırılacak