MHP İLE SEFER BAŞKAN

MHP İLE SEFER BAŞKAN

Aksaray Haber | Aksaray Haberleri | aksarayhaberci | aksaray sondakika haberleri | aksaray güncel |aksaray gündem

31 Mart yerel seçimler öncesinde çalışmalarını hızlandıran MHP seçmenler tarafından yoğun ilgi ve alaka ile karşılaşıyor. MHP adayı Sefer Alkan´ı bağrına basan seçmenler; ?Kararımız Cumhur, tercihimiz MHP ile Sefer Alkan" dediler.
Aksaray´ı ehline emanet edeceklerini ifade eden vatandaşlar; " 5 yıldır kapımızı çalmayan, bizleri seçimden seçime hatırlayan, bir gün olsun bizlerin sesine kulak vermeyenlere, bizler de sandıkta gereken cevabı vereceğiz. Elbette oyumuz Cumhur olacak. Ama tercihimiz MHP´dir. Allah´ın izniyle Cumhur ittifakının kanadı MHP´ye, 3 Hilal ile Sefer Alkan´ı başkan yapacağız. Aksaray´ın sorununu yerinde bilen ve vatandaşı düşünen, halkın içinde yer alan, Aksaray´ın gelişimi için gerçek projelerini gördük. Projelere bakıldığı zaman bu göreve layık olarak Aksaray için Cumhur için oyumuzu MHP´ye vererek Sefer Alkan´ı Belediye Başkanı yapacağız. Aksaray´ın kaybettiği 5 yılını Sefer Alkan ile tamamlayacağını ve daha da ileriye gideceğini görüyoruz. Sefer bizden Zafer Allah´tan" dediler.
?Şehrimiz İçin Hep Birlikte Çalışacağız?
Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray belediye başkan adayı Sefer Alkan ise " Allah´ın izniyle Aksaray Belediye Başkanlığı´nı kazandığımız takdirde birlikte el ele vererek şehri birlikte yöneteceğiz. Bizim tek Sevdamız Aksaray´dır. Aksaray´ın hak ettiği hizmeti hep birlikte kazanacağız. Göstermiş olduğunuz desteklerden ilgiden ve vereceğiniz oydan asla pişman olmayacaksınız. Bizlere destek verenlerin başlarını öne eğdirmeyeceğiz. Bu zorlu yolda görüyoruz ki gönüller hazır. Bizimle beraber olduğunuz için ve Cumhur ittifakının kanadı olan üç Hilal´e Gönül verdiğiniz için teşekkür ederim? ifadesine yer verdi.



Pedallar eş zamanlı çevrildi

Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de

Wings for Life World Run heyecanı

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor