MHP de Bu Sefer Tamam,MHP Tam Kadro Sahada

MHP de Bu Sefer Tamam,MHP Tam Kadro Sahada

Aksaray Haber | Aksaray Haberleri | aksarayhaberci | aksaray sondakika haberleri | aksaray güncel |aksaray gündem

Mart Yerel seçimleri öncesinde MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan ile Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi adayları çalışmalarına durdurak demeden devam ediyor.
MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan ve beraberindeki heyeti Tarım İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ettiler.
İtfaiye Müdürlüğünde Yunus Emre Lisesi öğrencilerinin de katıldığı tatbikatı yerinde izleyen MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan, daha sonra Tarım İl müdürlüğünü ziyaret etti. Burada çalışanlarla ve vatandaşlarla buluşan MHP Aksaray adayı Alkan, birlik ve beraberlik mesajı verirken; "El ele vererek Aksaray´ın sorunlarını birlikte çözeceğiz. Bu şehrin tozunu birlikte yuttuk, birlikte yollarında yürüdük, hizmeti de beraber yapacağız" ifadesine yer verdi.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü ziyaret eden MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan; "Şehircilik ve şehir yönetimi bizim işimizdir. Harita ve Kadastro Mühendisi olmam sebebiyle iş tecrübe ve birikimimi Aksaray için uygulayacağım. Bizim tek sevdamız ve amacımız Aksaray ve Aksaraylıdır" dedi.
Bu "Sefer" Başkan Olacak
MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgi ve alakası ile karşılanıyor. Seçmenler; "Aksaray´a getirilmeyen hizmetin MHP adayı Sefer Alkan´la geleceğine inanıyoruz. 31 Mart´ta oyumuz Sefer Alkan için MHP´ye. Allah´ın izniyle vereceğimiz oylar boşa gitmeyecek ve Aksaray Sefer Alkan´la 5 yılda hakkettiği hizmeti alacağına inancımız ve güvenimiz tamdır" şeklinde konuştular



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik