MHP Aksaray Milletvekili Adayları Nilgün Tosun ve Ayşe Deniz Ay´dan Sanayi Çıkartması

MHP Aksaray Milletvekili Adayları Nilgün Tosun ve Ayşe Deniz Ay´dan Sanayi Çıkartması

MHP Aksaray Milletvekili Adayları Nilgün Tosun ve Ayşe Deniz Ay´dan Sanayi Çıkartması

 

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili adayları Nilgün Tosun ve Ayşe Deniz Ay Aksaray Sanayi esnafını ziyaret etti.

Partinin il yöneticileriyle birlikte Sanayi´ye gelen MHP Aksaray Milletvekili adayları Nilgün Tosun ve Ayşe Deniz Ay, sanayi esnafı ile görüştüler. Ziyarette konuşan Nilgün Tosun, 1 Kasım seçimlerinin bütün ülkede huzur ve sükunet içerisinde geçmesini temenni ettiklerini belirterek, seçim sonrasında Aksaray´ı temsile hak kazanan siyasilerin şehrin refahı, huzuru, ekonomisi, kalkınması ve gelişmesi için gayret göstermesi gerektiğini söyledi.

Aksaray için hizmete talip olanlara şehirde yaşayan herkesin destek vermesi gerektiğini kaydeden Ayşe Deniz Ay, ?Aksaray insanı olarak kanaatkar insanlarız. Ama kanaatkar olmamız bizi temsil edecek insanları, şehrimize  yapılması gereken yatırımları takip etmeyeceğiz anlamına gelmez.  Şehrimize yapılacak olan hizmetlerin her zaman takipçisi olmak zorundayız. Bu konuda herkes görevini yapmalıdır.? Diye konuştu.

Aksaray insanının hizmetin en iyisine layık olduğunu ifade ederek bunu temin etmek için hizmete talip olduklarını ifade etti. Seçimler öncesinde yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Milletvekili Adayları, Aksaray´ın en ücra noktalarına giderek projelerini anlatacaklarını kaydettiler.



Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı

Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi

Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu

Pedallar eş zamanlı çevrildi

Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de

Wings for Life World Run heyecanı

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu