Memduh Büyükkılıç'tan karayolları zirvesi

Memduh Büyükkılıç

Memduh Büyükkılıç'tan karayolları zirvesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Ziyarette, Kayseri’deki ulaşım çalışmaları ve projeler masaya yatırıldı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Endüstri, turizm ve ticaret kenti Kayseri’nin ulaşım imkânlarını arttırmak, şehrin ulaşımını güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi, başkent Ankara ile koordineli bir şekilde yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ve beraberindeki heyet, Başkan Büyükkılıç’a ziyarette bulundu. 

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Sağlam, Yol Yapım Daire Başkanı Emrah Uslu, Etüd Projeler Şube Müdürü İbrahim Kaya, Kayseri Bölge Müdür Erhan Özkaya ile Bölge Müdür Yardımcıları, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak ve Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun yer alırken, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Bayar Özsoy, Hamdi Elcuman ve Ali Hasdal da hazır bulundu. 

GENEL MÜDÜR URALOĞLU’NA TALEP VE BEKLENTİLER İLETİLDİ

Ulaşım yatırımları ve projelerin değerlendirildiği toplantıda, gerçekleştirilen sunum eşliğinde Kayseri’nin ulaşım noktasında ihtiyacı olan gereksinimler ifade edilirken, Karayolları Genel Müdürü Uraloğlu ve beraberindeki heyete talep ve beklentiler de iletildi. 

Gerçekleştirilen proje ve yatırım değerlendirme toplantısı sonunda Büyükkılıç, Karayolları Genel Müdürü Uraloğlu’na el dokuması kilim hediye ederek, heyet ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.



Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu görevden uzaklaştırıldı
Aksaray ÖNDER’den Protokol Ziyaretleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, hadsizlikler karşısında asla susmaz!
Adnan Menderes ve dava arkadaşları mezarları başında anıldı
Diplomasi tarihine yeni sayfa... Dışişleri Bakanlığı'na yeni yerleşke geliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Menderes ve dava arkadaşları için anma mesajı
MEB'den liseler arası aşçılık yarışması
MEB'den öğrencilere mesleki yönlendirme hamlesi
Balıkçılara dev destek! Balıkçılık gemi sayısı yüzde 65 arttı
MEBİ ortaokul öğrencilerinin kullanımına sunuldu
Büyükbaşta manda sayısı azaldı
Tamer Karadağlı’dan Gaziantep Şehir Tiyatrosu’na ziyaret
Dış ticarette 32 il 1 milyar doları aştı!
EL EMEĞİ ÜRÜNLER KADINLAR LOKALİ SERGİ VE SATIŞ OFİSİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞUYOR
IQ Money ve Paypole'un faaliyet izinleri iptal edildi
  • Perşembe 18.8 ° / 17.4 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 20.2 ° / 16.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 21.1 ° / 17.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı