Mayokini

Mayokini

Mayokini

Muhteşem görselliğin birleştiği plaj trendleri arasında mayokineler uzun yıllardır yerini koruyor. Mayo giymek istemeyen kişiler için ama bikiniden de sıkılanlar için tasarım ürünlerdir. Mayokini her kadının içinde seksi hissettiği plaj ürünüdür. Farklı aksesuarlar ile kombinlendiği zaman oldukça şık durmaktadır.

Birçok desende ve modelde mayokini bulmak mümkündür. Mayokini seçiminde önemli olan fiziğinize uygun olan tarzı bulmaktır. Ancak moda öncüleri tarafından göbek kısmında fazlalığı olanlara mayokini önerilmemektedir. Asimetrik bir yapıya sahip olan mayokini düzgün bir fizikte güzel durmaktadır.

Mayokini Modası

Mayo ve bikininin birleşiminde oluşan ve yaz aylarının vazgeçilmez tekstil ürünü olan mayokiniler bu yazda oldukça moda! En güzel şapkalarla ve terlikle uyum gösteren mayokini plaj modasını da belirliyor. Mayo kadar rahat ve bikini kadar şık duran bu ürün, her kadının moda ikonu olmasını sağlıyor.

Birçok desen ve model çeşitliliğine sahip mayokiniler, her tarza uyum sağlamaktadır. Oldukça havalı olan bu modeller arasında klasik modeller en çok tercih edilenlerdir. En güzel ve havalı mayokini modelleri için https://www.dagi.com.tr/mayokini-modelleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.



İlklerin kadın hakem ikilisi Avrupa Ligi Finali'nde

Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı

Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi

Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu

Pedallar eş zamanlı çevrildi

Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de

Wings for Life World Run heyecanı

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti