Marmara ve Ege'de kuvvetli yağış bekleniyor

Marmara ve Ege

Marmara ve Ege'de kuvvetli yağış bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 11 Kasım Salı gününe ilişkin tahminine göre, ülke genelinde sağanak yağış etkili olacak. Marmara’nın batısı ile Ege Bölgesi’nde yer yer kuvvetli yağış bekleniyor.

ANKARA (İGFA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, Türkiye genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Marmara, Ege, Doğu Akdeniz, Antalya, Eskişehir, Kayseri, Sivas, Niğde, Zonguldak, Bartın, Bolu, Düzce, Gaziantep ve Kilis çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Yağışların Marmara’nın batısı, İzmir ve Manisa çevreleri ile Aydın’ın kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olacağı uyarısında bulunuldu. Vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım ve kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Hava sıcaklıklarının, yağışlı sistemle birlikte kuzeybatı kesimlerden başlayarak azalacağı; kuzey, iç ve batı bölgelerde mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor.

Rüzgârın, genellikle güneyli; Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu’da ise kuzeyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği belirtilirken, yetkililer, özellikle Ege ve Marmara bölgelerinde sabah saatlerinden itibaren etkili olması beklenen yağışlara karşı dikkatli olunması çağrısında bulundu.



Aksaray’da Kadın Cinayeti: 50 Yaşındaki Kadın, Birlikte Yaşadığı Erkek Tarafından Vurularak Öldürüldü
Marmara ve Ege'de kuvvetli yağış bekleniyor
FECİ KAZADA HAYATINI KAYBEDEN BELLİKLİ AİLESİ AKSARAY’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Kooperatiflere 34,8 milyon TL'lik yeni destek
Diyarbakır 'Maziden Atiye' 51 şehit ve gazi çocuğunu ağırlıyor
Atatürk'ten ilhamla yeşil vatan... Okullarda fidanlar Atatürk ve vatan sevgisi mesajlarıyla toprakla buluştu
Doğal gazda son bir yılda büyük atılım... Doğal gaz erişiminde 81 ilin tamamına ulaşıldı
KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman'dan ilk yurt dışı ziyaret Türkiye'ye
Milli formayla masa tenisinde Dünya Şampiyonluğu
Balıkesirli gençlerden Ata’ya vefa ziyareti
Aksaray’da 26 Yaşındaki Genç İntihar Ederek Yaşamına Son Verdi
Ankara Keçiören'de çocuklar Atatürk'ü özlemle andı
Türkiye'de 2024’te 120 milyon ton atık oluştu
MEBİ YKS tarama testi kitapları yayımlandı
Sanayi üretimi Eylül'de düşüş gösterdi
  • Salı 18.4 ° / 15.1 ° false
  • Çarşamba 16.9 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı