Tarih: 17.12.2021 17:46

Manisa deplasmandaki pota için hazırlıklarını tamamladı

Facebook Twitter Linked-in

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, TED Ankara Kolejliler ile deplasmanda oynayacağı maç için Manisa’daki hazırlıklarını tamamladı.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı'nın önemli isimlerinden Koray Uzunhasan, Ankara seyahati öncesinde hem sezonu, hem de 19 Aralık Pazar günü oynayacakları maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye Basketbol Ligi’nde sezona özellikle deplasmanda iyi başlayamayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, son 5 haftada 2’si deplasmanda olmak üzere üst üste 5 maçtan galip ayrılmayı başardı.

TED Ankara Kolejliler ile deplasmanda oynayacak maçın Manisa ayağındaki çalışmalarını tamamlayan ekibimizde Koray Uzunhasan, “Sezona kupayla başlamıştık. İyi bir performansla kupayı almıştık fakat lige istediğimiz gibi başlayamadık. Sezon başında 3 maçlık bir deplasman mağlubiyetimiz vardı. Özellikle deplasmanda kazanamıyorduk. Ancak seyircimizin desteğiyle iç sahada maç kaybetmememizin verdiği avantaj bizi buralara getirdi. Son 5 maçımızı da kazandık” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —