Malatya'da Kuluncak Gençlik Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı

Malatya

Malatya'da Kuluncak Gençlik Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı

Kuluncak ilçesinde yaptırılmakta olan Gençlik Merkezi’nin temel atma töreni, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kuluncak Kaymakamı Tufan Bağır Gilan, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP MYK Üyeleri Ömer Ekici ve Eyüp Gönültaş ve protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

MALATYA (İGFA)- Gençlik ve Spor Merkezi temel atma töreninin Malatya’ya, Kuluncak’a ve vatandaşlara hayırlar getirmesini dileyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Kuluncak Belediye Başkanımızın ilçedeki uyumu ve çalışmasıyla ilgili kendilerini takdir ediyorum. Belediye Başkanımızın çalışmalarında, gayretlerinde ve çabalarında hep yanında olduk olmaya da devam edeceğiz" dedi. 

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, "Gençlerimizin gelişmesi, sosyal ve kültürel anlamda kendisini yetiştirmesi açısından Gençlik ve Spor Merkezi projesi önemli" ifadelerini kullandı. 



Nilüfer Belediyesi GESK ligi lider bitirdi

A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın 3-9 Haziran Alanya kampı kadrosu açıklandı

Serbülent Dalkıran Süper Lig'den teklif bekliyor

Süper Lig'de haftanın programı açıklandı! Galatasaray- Fenerbahçe derbisi ne zaman oynanacak?

Tekvando Milli Takımı'na TBMM'den tebrik

Milli okçumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu oldu

IHF Başkanı Dr. Hassan Moustafa Türkiye'de

İlklerin kadın hakem ikilisi Avrupa Ligi Finali'nde

Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı

Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi