Malaklılar derneği ve öğrencileri köpeklere ekmek verdi

Malaklılar derneği ve öğrencileri köpeklere ekmek verdi

Aksaray’da, Malaklılar Irk Derneği ve öğrenciler tarafından Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan köpeklere ekmek dağıtıldı.

Aksaray’da, Malaklılar Irk Derneği ve öğrenciler tarafından Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan köpeklere ekmek dağıtıldı. Öğrenciler, barınakta kulübeleri gezerek köpeklere fırınlardan topladıkları ekmekleri dağıttı. 
Aksaray Malaklılar Irk Derneği Başkanı Muammer Tıpırdamaz, sokak hayvanlarına ve doğa hayvanlarına yardım amacıyla bir program düzenlediklerini belirterek, “Bu hayvanlarımıza mama, ekmek dağıtmak amacıyla geldik. Çöplüklerden ekmek topladık, fırınlardan ekmek topladık getirdik. Burada talebelerimizle birlikte köpeklerimize dağıttık” dedi.
Aksaray Atatürk Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı İsmail Kavurmacı ise, öğrencilere hayvan sevgisini aşılamak için böyle bir organize yaptıklarını belirterek şöyle konuştu: “Kış günü öğrencilerimize hayvan sevgisini aşılamak için geldik. Bir nebzede olsa köpeklerimizin karnını doyurmaya uğraştık. İnşallah bundan sonra her zaman gelip hayvan barınağına köpeklerimize bir nebze de olsa yardımda bulunacağız.” 
Öğrenciler ise sokakta kalan hayvanların aç olduğunu belirterek, kış günü hayvanlara ekmek dağıtmak için geldiklerini söyledi.



Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı

Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret

Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 21. hafta sonuçları

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü

A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu

Erkekler Türkiye'de şampiyon Beşiktaş Safi Çimento