Mahalle Muhtarları İle İstişare Toplantısı

Mahalle Muhtarları İle İstişare Toplantısı

Mahalle Muhtarları İle İstişare Toplantısı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve 48 mahalle muhtarı ile belediye binasında bir araya gelerek mahallelerdeki sorunlar ve çözüm yolları için istişare toplantısı gerçekleştirildi.   

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yaptığı çalışmalar hakkında muhtarlara sunum yaptı. Sunumun ardından 48 mahalle muhtarının tek tek sorunlarını dinleyerek gereğinin yapılması için Belediye Başkan Yardımcılarına ve birim müdürlerine talimat verdi.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, muhtarların birçoğunu yakından tanıdığını belirtip bundan sonra daha muhtarlalar daha sık görüşeceklerini söyledi. 

Merkez İl Başkanı Hamza Aktürk ise muhtarların kendi mahallelerine hizmet etmek için çok çalıştığını belirtti. Bu noktada Merkez İlçe olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduğunu ifade etti.

Muhtarlar gerçekleştirilen bu toplantıdan memnun olduklarını belirtirken Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Emin Tetik ise kendilerine böyle bir imkanı sunduğu için tüm muhtarlar adına Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ya teşekkür etti.

 



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik