M. Sami Hoca: Gün Yardımlaşma Günüdür.

M. Sami Hoca: Gün Yardımlaşma Günüdür.

M. Sami Hocadan "Kış yaklaşırken kendimiz için tedbir alırken, çok zor durumda olan kardeşlerimizi unutmayalım." çağrısı geldi. 
Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Suriye'ye gönderdiği bir tır un için merasime katılan Aksaray'ın saygın ismi Aksaray Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr Öğretim Üyesi Mehmet Sami Yıldız etkili bir konuşma ve dua ile Suriye, Filistin ve dünyanın dört bir yanındaki mazlumların sıkıntılarına dikkatleri çekti.
Genç İHH liseli gönüllülerin de katıldığı dua merasiminde konuşan Yıldız, "Gün yardımlaşma günüdür. Müslüman kardeşinin yardımında olanın Allah (c.c) yardımında olur. Hiç olmazsa bir çocuğun, bir hanım kardeşimizin kısaca  en az bir insanın ısınmasını ve karnının doymasını sağlayalım! Müslümanlar olarak cömert olursak, Allah da ahiret günü bize karşı cömert olacaktır." dedi. Hayat konforumuza önem verdiğimiz kadar kardeşlik görevimizin de gereğini yerine getirmek gerektiğini vurgulayan Yıldız, Milli Mücadele zamanında Pakistan, Bangladeş, vb bir çok ülkeden gelen büyük yardımların ülkemizin kurtuluşunda büyük payı olduğunu hatırlattı ve tüm Müslümanları cömert olmaya davet etti.
Genç İHH'lı gönüllülere ayrıca nasihatte bulunan ASÜ Öğretim Üyesi Yıldız, memlekete hayırlı hizmetlerde bulunmaları için hem ilmi hem de ahlaki olarak kendilerini iyi yetiştirmeleri gerektiğini ifade etti. 
Yardımda emeği olan herkese dua ve teşekkür eden Yıldız, zor zamanda yapılan iyiliklerin Allah katında büyük kıymeti olduğunu söyledi. 
Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder Özkan, yardım tırını uğurlamak için gelen Mehmet Sami Yıldız Hocaya ve gönüllülere teşekkür etti. Yardımların devam edeceğini hatırlatan Özkan, kış yaklaşmışken tüm hayırseverleri imkanlar ölçüsünde iyiliğe davet etti.



Türkiye Kültür Yolu Festivali 2025 rekorlarla kapandı
Mesleki Yeterlilik Kurumu’ndan elektronik güvenlik sektörüne yeni standartlar
Çok sayıda il için kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı
Aksaray Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Koçak’tan Barzani Tepkisi
ESKİ CHP İL BAŞKANI FERDA BOZKURT’UN GURUR GÜNÜ
Yasemin Adar Spor Salonu Keçiören'de kadınların hizmetinde
Ankara Öğrenen Şehirler Küresel Ağı'na katıldı
Ankara Büyükşehir'den Kalecik'te kırsal kalkınma toplantısı
Mansur Yavaş Felsefe Sempozyumu'nda
Aksaray’da Ehliyetsiz ve Çekme Belgeli Araçla Trafiğe Çıkan Sürücüye 46 Bin Lira Ceza
Erzurum Büyükşehir’e Azerbaycan tepkisi
ASÜ, CarbonZero360 Yazılımıyla 2024 ve 2025 Karbon Ayak İzini Hesapladı; Sürdürülebilirlik ve Yeşil Dönüşümde Öncü Üniversiteler Arasında
ASÜ’den Karapınar’a Yenilenebilir Enerji Teknik Gezisi; Öğrenciler Avrupa’nın En Büyük Güneş Enerji Santralini İnceledi
Aksaray’da 2025 Yılında 228 Metruk Bina Yıkıldı Şehir Estetiği ve Güvenliği İçin Kapsamlı Temizlik Çalışması
ASÜ’de Öğrenci Topluluklarına “Erasmus+ Proje Yazma Eğitimi” Düzenlendi
  • Pazar 16.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 12.4 ° / 10.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 9.8 ° / 9.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu