Aksaray

16.04.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 12:49
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:28
  • YATSI 20:49

LTB mağazasında denenmiş ürünler ozon gazıyla dezenfekte ediliyor

LTB mağazasında denenmiş ürünler ozon gazıyla dezenfekte ediliyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve birçok ülkede binlerce insanın ölümüne neden olan Korona Virüs (Covid-19) kapsamında Türkiye’de de geniş güvenlik önlemleri alınarak etkin bir mücadele yürütülürken, ülke çapında ünlü birçok firmada kendi kapsamlarında Korona Virüsle mücadelede etkin rol oynuyor.
Bu firmalardan biri olan LTB Tekstil Firması Aksaray Bayii Korona Virüsle mücadele kapsamında mağazasında birçok önlem aldı. Müşteri ve personel maske ve eldivenlerinden iş yeri dezenfektanına kadar tedbir ve önlem alan LTB mağazası, mücadelesine yeni bir hamle yaparak mağazaya virüsteki en etkili ve kesin sonuç veren ozon gazı dezenfekte kabinini getirtti. Aksaray’da Ege Kimya Teknolojileri tarafından üretilen bu kabini mağazaya yerleştiren LTB mağaza yetkilileri, müşterilerin denediği tüm ürünleri bu dezenfektan kabininin içine asarak ozon gazıyla dezenfekte ettikten sonra tekrar vitrine yerleştiriyor. Ozon gazıyla dezenfektan yapan kabin tüm Türkiye ve dünyada büyük ilgi görüyor. Dezenfektan kabini ayrıca kapağı açık bırakılıp ortam moduna alındığında mağaza içerisini de ozon gazıyla dezenfekte ediyor.
LTB Mağaza Müdürü Ferdi Sütemen (38), amaçlarının insanların sağlığını korumak olduğunu belirterek, “Denenmiş ürünleri müşterilerin gönül rahatlığıyla tekrardan giyebilmesi için bu şekilde bir cihaz getirdik. Bu cihaz Aksaray’da sadece LTB mağazasında mevcuttur. Ürünler denendikten sonra personellerimiz tarafından cihaza konularak dezenfektan işleminden geçiriliyor. Daha sonra da tekrar vitrinde yerini alıyor. Ozon gazıyla beraber dezenfektan yapıyor. Dezenfektan işlerinde biliyorsunuz ozon gazının önemi çok büyük. En iyi dezenfektan işi ozon gazıyla gerçekleştiriliyor. Hem ürünleri hem de ortamın havasını da dezenfekte ediyor. Kapağı açık bırakıldığı zaman ortam havasını dezenfekte etmiş oluyor. Biz denenmiş bütün ürünleri ozon gazıyla dezenfekte ettikten sonra tekrardan müşterilerimize sunuyoruz” dedi.
Mağaza müşterisi Göktürk Ümmet Özarı (26) ise, “Mağazaya geldim. Ürünleri denedim. Sonra personel arkadaşlar elimden alıp makinede dezenfekte edip tekrardan katlayıp reyona koydular. Aksaray’da ilk olduğunu göndüm. Hiçbir mağazada görmedim. Bu yüzden sağlığımızı düşünüyorlar. Çok şaşırdım. Çok ilginç bir olay” diye konuştu.
Doğanın gücünü kabinde hayat bulduran Ege Kimya Genel Koordinatörü Ramazan Öztürk ise geliştirdiği bu cihaz sayesinde Aksaray’a büyük bir katma değer ve istihdam sağladığını belirterek, “Başkasının tenine değen bir ürünü giymek ister misiniz?” diye yola çıktıklarını söyledi.



9 günlük tatilde hava rekoru!
Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi!
3 ilçe, 4 beldede seçimler yenilenecek
Aras, CHP Grup toplantısına katıldı
Ticaret bakanlığı açıkladı... Üçüncü ülkelerin ürününe bile geçit yok!
Erdoğan ile Şimşek arasında 'kriz' iddialarına açıklama
Başkan Ahmet Aras Ata’nın huzurunda
9 günün bilançosu ortaya çıktı!
E-sertifika sayısı 8 milyonu geçti
Tüm sektörlerin ciroları artışta!
Büyük Meclis'te mesai yeniden başlıyor
Kırmızı ve sarı bültenliler İstanbul 'Mahzen'inde!
Kabine seçim sonrası ilk kez toplanıyor
Yurt genelinde hava sıcaklığı artıyor
Bakan Özhaseki: 200 bin konut yıl sonuna kadar teslim edilecek
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9627,51%-0,54
  • DOLAR

    32,48% 0,23
  • EURO

    34,58% 0,28
  • GRAM ALTIN

    2477,79% -0,20
  • Ç. ALTIN

    4144,26% 1,43
  • Salı 23.9 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli