Lise Öğrencileri Meslekleri Tanıdı

Lise Öğrencileri Meslekleri Tanıdı

Lise Öğrencileri Meslekleri Tanıdı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Bektaş Ayık, eğitim kalitesini sürekli arttırarak, piyasanın ihtiyaç duyduğu ara elemanları en nitelikli şekilde yetiştirme gayretinde olduklarını belirtti.

Özel Aksaray Bilim Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde, meslek gruplarının tanıtımı amacı ile bir program gerçekleştirildi. Akademisyenlerle buluşma imkânına sahip olan lise öğrencileri, gelecek ve kariyer planlarına dair yapılan sunumları izledi. Bilgisayar Programcılığı, Otomotiv Teknolojileri ve Kimya Teknolojileri programlarında verilen eğitimleri dinleyen, merak ettikleri sorulara dair akademisyenlere danışma fırsatına sahip olan lise öğrencileri, benzeri etkinliklerin gelecek planlarına önemli katkılar sunduğunu ifade ettiler.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Bektaş Ayık, bilgilendirme ve meslek tanıtımı etkinliklerinin devam edeceğini belirtirken, Lise Müdürü Ramazan Yılmaz da, programdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.



Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek