Lale Başarısıyla 2018 LGS´ de de Göz Doldurdu

Lale Başarısıyla 2018 LGS´ de de Göz Doldurdu

Lale Başarısıyla 2018 LGS´ de de Göz Doldurdu

LGS sonuçları 30 Temmuz´da açıklandı. Aksaray´ın eğitim öncüsü Lale Eğitim Kurumları´na ulaştık ve başarı durumunu sorduk. İlk yerleştirme sonuçlarına göre 21 adet Fen Lisesi öğrencisi olduğunu öğrendik.

Kurum yöneticileri, ilk tercihlerin ardından açılan kontenjanlar ve ikinci, üçüncü ve dördüncü tercih ve nakil süreçleriyle sayının daha da artabileceği değerlendiriyorlar.

Okul Rehber Öğretmeni Ercan AYDAR konuyu şöyle değerlendirdi: ?Değişen TEOG sistemi ile birlikte başta tedirginlik yaşasak da yeni sisteme hemen adapte olduk. Tercihleri gerçekçi ve akla uygun yapmaya çalıştık. Bunun yanı sıra çocuklarımızın hayalleri, idealleri, hazırbulunuşlukları ve bireysel farklılıkları tercih sürecinde mutlaka göz önünde bulundurulması gereken hususlardı. Bu özellikleri de dikkate aldık. Öğrenciler, kendilerine en uygun olan okulda eğitim almalılar. Bunu sağlamaya çalıştık.?

Müdür Yardımcısı Emre KÜTÜK ise şunları söyledi: ?Lale olarak eğitimde kaliteli bir markayız. Bu marka kolay oluşmuyor. Emek, özveri, fedakârlık ve sürekli gayret ile elde ettiğimiz bir netice var. Ercan Bey´in ifade ettiği gibi TEOG´un değişmesi ile bir tedirginlik yaşadık ama yeni sisteme hemen adapte olduk. Ve Aksaray´a değer katacak güzel sonuçlar elde ettik. Bu sonuçlara ulaşmamıza vesile olan çok değerli öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz.?

Okul Müdürü Ahmed PAK ise Lale Eğitim Kurumları´nda oluşan pozitif atmosferden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek şunları ifade etti: ?Lale Eğitim Kurumları olarak 35 yıllık eğitim tecrübemizi yeniden sonuca yansıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Lale Eğitim Kurumları, Aksaray´ın öz sermayesiyle, Aksaray´a değer katmak için kurulmuş bir hizmet kurumu. Elde ettiğimiz tüm başarılar Aksaray´a değer katmaktadır. Aksaray için, Aksaray´a çalışmaya devam edeceğiz. Aksaray´ın değerli çocukları Türkiye´nin en değerli okullarında başarılarıyla göz dolduracaklar. Aksaray eğitimine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Başarımız Aksaray´ın başarısıdır. Teşekkür ederiz.?

Lale Eğitim Kurumları´nın başarılarını ve çalışmalarını yakından takip etmeye devam edeceğiz.Eğitimin ve eğitimcilerin yanındayız



Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı

Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret

Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 21. hafta sonuçları

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü

A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu

Erkekler Türkiye'de şampiyon Beşiktaş Safi Çimento