La Roche Posay Güneş Kremi Ürünleri

La Roche Posay Güneş Kremi Ürünleri

La Roche Posay Güneş Kremi Ürünleri

Güneş ışınları ciltlere farklı yönde etkilenmeler yapar. Bu etkilerden korunmak için mutlaka krem kullanılmalıdır. Bu kremlerin içeriğinde güneş ışınların etkilerinden koruyacak bileşenler vardır. Özellikle güneşe toleranssız ciltler vardır. Bu ciltler için yüz için jel krem olan güneş koruyucu ürünler vardır.

Güneşe toleransı olmayan ciltler için uygundur. Ferahlatıcı ciltte parlama karşıtı kontrol sağlayan ürünlerdir. Ayrıca yüz için kullanıma uygundur.  La Roche Posay güneş kremi dermatolojik kontroller altında test edilerek onay verilmiştir.

La Roche Posay Güneş Kremi Ürün ve Özellikleri    
Güneş koruyucu görünmez La Roche Posay güneş kremi spreyler hassas ciltler için uygundur. Hassas cilt için güneş koruyucu yüz kremleri hasarlı cildi korumaya yardımcıdır.   Leke karşıtı yüksek faktörlü renkli güneş koruyucu yüz kremleri de güneşe karşı hassasiyeti olan leke problemi yaşayan ciltler için uygundur. İçeriğinde krem doku özelliği olup hipoalerjeniktir. Parlama kontrolü için ferahlatıcı güneş koruyucular sebum ve ter kaynaklı sorunlarda yardımcı olur. Ferahlatıcı etkiye sahip özelliği ile cilt üzerinde yapışkan his bırakmaz. Bu ürün ayrıca ciltte parlama karşıtı kontrol sağlar ve yüz için kullanıma uygundur.

Tatil ve yaz ayları ayrıca   günlük kullanımlarda La Roche Posay güneş kremi ürünleri için firmadan bilgi alınabilir. Ürünleri satın almak için https://www.recete.com/la-roche-posay/gunes-kremi-ve-koruyucular/ sitesinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.    

 



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik