KYK Yöneticilerinden Başkan Yazgı´ya Teşekkür Ziyareti

KYK Yöneticilerinden Başkan Yazgı´ya Teşekkür Ziyareti

KYK Yöneticilerinden Başkan Yazgı´ya Teşekkür Ziyareti

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürü Mahmut Danayiyen, KYK idarecileri ve ASÜ öğrenci temsilcilerinden oluşan heyet Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´yı nezaket ziyaretinde bulundular.

2016-2017 yılı eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürü Mahmut Danayiyen, KYK Erkek Yurt Müdürü Harun Koç, KYK Kız Yurt Müdürü Fatma Ayalp, Hamid-i Veli Yurt Müdürü Ali Yıldırım, KYK Şube Müdürü Arif Küçüksayacıgil, Mahperi Hatun Kız Yurt Müdürü Huriye Danayiyen, öğrenci temsilcileri Sefa Taş ve Ömer Faruk Kalkan oluşan heyet, Belediye Başkanı Haluk ŞahinYazgı´ya verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Aksaray Belediyesinin KYK´ya ait yurtların açılmasında, çevre düzenlenmesi, ulaşım isteklerine cevaplaması gibi birçok konuda destek verdiği belirten KYK İl Müdürü Mahmut Danayiyen, bu yılda belediye projeleri içerisinde yer almak istediklerini belirtti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, her yıl olduğu gibi üniversite öğrencilerini ilgilendiren eğitim ve sosyal projelerin olduğu aktardı. Kariyer günleri programıyla yine Yurtlar Kurumlarını ziyaret edeceğini belirten Başkan Yazgı, üniversite ve yurtlarda kalan öğrenciler için aşure günleri düzenleneceğini açıkladı.

?Akademik eğitimleri tamamlamak üzere Aksaray Üniversitesini seçen öğrencilerin daha rahat ortamlarda eğitim almaları için belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız´ diyen Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Zinciriye Medresesinde açılacak kurs programlarına üniversiteli öğrencileri katılmaları için davet etti. 



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik