Kurtuluş, Laleli ve Bahçeli Mahallelerinden 2000 Kişiye İftar

Kurtuluş, Laleli ve Bahçeli Mahallelerinden 2000 Kişiye İftar

Aksaray Belediyesinin Ramazan dolayısıyla mahallelerde düzenlediği toplu iftar yemeği ve mahalle meclisi toplantıları devam ediyor.

 

Aksaray Belediyesinin Ramazan dolayısıyla mahallelerde düzenlediği toplu iftar yemeği ve mahalle meclisi toplantıları devam ediyor. 
           

Aksaray Belediyesi tarafından Kurtuluş, Laleli ve Bahçeli Mahalleleri için 75. Yıl Endüstri Meslek Lisesi Bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 2000 kişi katıldı.

 

Belediye Başkan yardımcıları, mahalle muhtarları ve yaklaşık 2000 kişinin katıldığı iftar yemeğinde bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya, başka bir programı olduğu için iftara katılamayan Başkan Haluk Şahin Yazgı´nın selamını iletti.

 

 Son iki yıldır mahallelerde sokak iftarı kurduklarını belirten Başkan yardımcısı Kemerkaya, ?Ramazan paylaşmak, bir araya gelmek demektir.  Gönül gönüle olmak demektir. Burada amacımız halkımızla bir araya gelip halkımızla birlikte iftar açmaktır. İftar sonrasında kurmuş olduğumuz beyaz masa birimine sıkıntılarınızı ve isteklerinizi yazdırabiliyorsunuz. Beyaz masamızın not aldığı istek ve taleplerinizi ilgili birimlerimize ulaştırarak çözüme kavuşturuyoruz? dedi.

 

Yapılan konuşmanın ardından vatandaşlar, kendilerini iftar yemeğinde buluşturan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ya yaptığı hizmetler için teşekkür ettiler.

 

 

 



Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek