Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Pazartesi günkü yarım günü idari tatil olarak belirleme kararı aldık. Fiili olarak 16 Temmuz-26 Temmuz’a kadar tatil etmiş oluyorlar. 16’sında mesai olacak.” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında saat 17.10’da toplandı. Beştepe’deki toplantı 1 saat 50 dakika sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi.

Konuşmasının başında yapılan toplam aşı sayısının 59 milyona yaklaştığını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, herkesi Kurban Bayramı’na kadar aşı yaptırmaya davet etti.

2023 VE 2053 MESAJI

Normalleşme ile birlikte üretim ve ihracatta bir yükseliş trendi başladı. Türk ekonomisini sadece döviz kuru, faiz, enflasyon parantezine sıkıştırmaya çalışıyorlar. Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası yolunda diğer alanlarla birlikte ekonomide de emin adımlarla ilerliyoruz. 2023 hedefleri ve 2053 vizyonu Türkiye için tarihi bir kavşak noktasının ifadesidir. 

Köprülerden ücretsiz geçiş

Ankara-Niğde Otoyolu’nda sürücülerimiz artık otomobilleri ile yüzde 20, minibüs, yolcu otobüsü, kamyon ve tırlarıyla yüzde 40 indirimli seyahat edebilecek.

Karayolları Genel Müdürlüğümüzün işletmesindeki otoyollar ve köprülerde bayram vesilesiyle uygulanacak ücretsiz geçişler cuma gece yarısı başlayacaktır.



Aksaray’da “Türkiye’nin Önderleri” Etkinliği Gerçekleştirildi
Uraloğlu: Gazeteciler 5G ile 8K kalitesinde kesintisiz canlı yayın yapabilecek
TMO’dan arpa ve mısır kontenjanlarıyla ilgili açıklama
'Yüzyılın Konutları'na başvurular 10 Kasım'da başlıyor... Bakan Kurum detayları paylaştı
Kalecik için KALEDEF’te ortak akıl toplantısı
ABB'den Polatlı'ya özel kültür merkezi
Ankara Keçiören'de yöresel lezzetlerde final heyecanı
ASKİ Spor'dan Çin'de tarihi başarı
Trugo üst üste üç aydır zirvede
AK Parti'de 5 İl Başkanlığı'na yeni atama
Modüler Aile Eğitim Programı 61 ilde yaygınlaşıyor
Akkuyu Nükleer Ulusal Çocuk Yarışması sonuçlandı
Arpa ve mısır ithalatında tarife kontenjanı güncellendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Zafer Günü için Bakü'de
Türkiye-Rusya Karayolu Taşımacılığı Anlaşması onaylandı... Yük taşımacılığı kolaylaşacak
  • Pazar 18.9 ° / 14.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.9 ° / 15.4 ° false
  • Salı 18.4 ° / 15.1 ° false