Tarih: 06.02.2017 14:29

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman Vali Aykut Pekmez´i ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman AK Parti Aksaray İl Başkanlığının düzenlediği toplantıya katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere Aksaray´a geldi.

Bakan Yardımcısı Yayman; AK Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz, Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay parti yöneticileri ile birlikte Vali Aykut Pekmez´i Valilik Makamında ziyaret etti.

Vali Aykut Pekmez ile bir süre görüşerek bilgi alan Bakan Yardımcısı Yayman, Aksaray´ın önemli turizm değerleri bulunduğuna dikkat çekerek bu değerlerin tanıtımı noktasında yapılacak çalışmalara her zaman destek vereceklerini söyledi.

Bakan Yardımcısı Yayman; Aksaray´da herkesin kolayca erişebileceği merkezi bir yerde yeni bir kütüphane oluşturabileceklerini ifade ederek böyle bir çalışmanın ortaklaşa başlatılabileceğini söyledi. Aksaray´ın turizm değerlerinin en iyi şekilde anlatıldığı bir kitap çalışmasının da gerçekleştirilebileceğini ifade eden Yayman; bu konuda destek olacaklarını belirtti.

Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman Vali Aykut Pekmez´e kitap hediye ederken Vali Aykut Pekmez´de ziyaret anısına Aksaray´ın ünlü Taşpınar halısını hediye etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —