Küçük tarım işletmelerini büyütmeliyiz

Küçük tarım işletmelerini büyütmeliyiz

Veteriner Hekimler Odası Başkanlığına seçilen Önder Yıldız beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile Vali Şeref Ataklı?ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Veteriner Hekimler Odası Başkanlığına seçilen Önder Yıldız beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile Vali Şeref Ataklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Yıldız ile beraberindeki heyeti Valilik Makamında kabul eden Vali Şeref Ataklı, hayvancılığını Aksaray için çok önemli bir faaliyet alanı olduğunu belirterek koruyucu tedavi ve hekimlik hizmeti veren veteriner hekimlere büyük görevler düştüğünü söyledi.

Küçük tarım işletmelerinin büyütülmesinin önemine vurgu yapan Vali Ataklı, ‘’Ekonomik ve verimli üretim yapmamız lazım,  Tarım Bakanlığı’nın da politikaları da bu yönde ’dedi.

Oda hizmetleri ve faaliyetleri hakkında Veteriner Hekimler Odası Başkanı Önder Yıldızdan bilgi alan Vali Ataklı, yeni dönemde görev alan yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

 

Hayvancılık ve süt üretimi ile ilgili birlik, tarımsal kalkınma kooperatifleri ile işbirliğinde olduklarını ifade eden Veteriner Hekimler Odası Başkanı Önder Yıldız, tarım ve hayvancılığın gelişmesi için ortak projeler hazırlamak için her zaman hazır olduklarını belirtti. 



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik