Tarih: 20.06.2017 16:11

Koruma altındaki çocuklardan Vali Pekmez´e ?Babalar Günü´ ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklar Aksaray Valisi Aykut Pekmez´i ziyaret etti. ?Babalar Günü´ dolayısıyla gerçekleşen ziyarette çocuklar Vali Aykut Pekmez´e çiçek takdim ederek Babalar Gününü kutladı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Muhittin Hilal´inde bulunduğu ziyarette çocuklarla yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Vali Pekmez; ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Çocuklarla eğitim hayatları üzerine bir süre görüşen Vali Pekmez; gelecekte iyi bir meslek sahibi olmalarını beklediklerini çocuklara ifade ederek; bu konuda devletin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğini, çok çalışarak topluma millete ve devlete hayırlı bireyler olmalarını istedi.

Kendilerine gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri nedeniyle Vali Aykut Pekmez´e teşekkür eden çocuklar her zaman sıcak ilgi ve sevgi gördüklerini belirterek; iyi bir insan iyi bir meslek sahibi olmaları için gösterilen çabaya en iyi şekilde layık olmaya çalışacaklarını belirttiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —