Tarih: 22.05.2015 12:20

Köpek Eğitiminde Uzman Desteği

Facebook Twitter Linked-in

Sadakatleri, dostlukları ve koruyuculuk içgüdüsüyle insanların en iyi arkadaşları olan köpekler eskiden beri en iyi evcilleştirilen hayvan olarak insanlarla aynı ortamda rahatlıkla yaşayabilmektedirler.

Her ne kadar aynı ortamda yaşasalar da bunun içinde ciddi bir eğitimden geçmeleri gerekmektedir.   Köpek eğitimi konusunda uzman Can PAKSOY tarafından köpek eğitim merkezi ve köpek pansiyonu köpeğinizin sizinle yaşaması için gerekli temel eğitimin uzman kişilerce verildiği bir merkezdir.

 Alman çoban köpeği gibi köpek ırklarına tuvalet eğitimi, temel eğitim ve itaat eğitimi verilerek insanlarla sosyal ortamda nasıl yaşayacağı, tuvaletini nereye yapacağı öğretilerek köpeğin verilen komutlara uyulması sağlanmaktadır.

 Her cins ve her yaş köpeğe farklı sürelerde eğitim verilmektedir. Ancak yavru köpeklerin eğitimi daha kolay olmakta ve insanlarla daha uyumlu yaşaması sağlanmaktadır.  Alman kurdu ve diğer cins köpeklerinizi eğitebileceğiniz bu merkezde, ayrıca seyahat etmeniz gerektiğinde köpek pansiyonu olarak hizmet veren eğitim merkezi köpeğinizin rahatlık size de huzur vaat etmektedir. http://www.almankurdu.com sitesiyle eğitim merkezi ve pansiyon hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —