Tarih: 02.02.2016 13:59

Komagene 2016 Vizyon Toplantısı Grand Altuntaş Otelde Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

 

Türkiye´nin En büyük etsiz çiğ köfte Franchisor´ı olarak sektöründe lider konumunda olan Komagene, 2016 Hedeflerini belirledi. Türkiye´ de 813 olan bayi sayısını 2016 yılında 1050´ye taşımayı hedefleyen marka bu vizyon doğrultusunda bayileri ile bir araya geliyor. Toplamda 7 toplantıdan oluşacak toplantıların ilk üç ayağı Trabzon, İzmir ve Gaziantep de gerçekleşirken 4.sü ise Aksarayda gerçekleştirildi.

Komegane Genel Müdürü Çetin Tekdemir ?Toplantımız da 150´yi aşkın bayi temsilcisine 2016 vizyon ve hedefleri aktarılırken, aynı zamanda bu hedeflere ulaşmak için çeşitli eğitim ve seminerlerle Marketing ve Pazarlama konularında bilgilendirildi. Komagene´nin 2016 İç Anadolu hedefleri arasında bayi sayısını şuan ki bayi sayısının iki katına ulaştırmak olduğumuzu söylüyoruz.Komagene´nin Bu hedeflere ulaştıracak en büyük etkenin ise İç Anadolu gibi bölgelere tek merkezden soğutmalı araçlarla şubelere kadar ürün sevkiyatı yapılabilmesi ve Franchisee´lerine reklam desteğinin yanı sıra her fırsatta yenilikler ve yeni kazanç kapıları açması olarak gösteriliyor. Komagene Bu yenilikçi, gelişimci ve dinamik yapısıyla sektörde liderlik bayrağını kimseye kaptırmayacağa benziyor ? dedi

Toplantının ardından bayilerle özel görüşen ve ilgilenen Komegane Genel Müdürü Çetin Tekdemir bayilerinden tam not aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —