Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Kızılay'dan Polis Haftasına özel jest

Kızılay

Kızılay'dan Polis Haftasına özel jest

Ramazan ayı faaliyetlerine durmaksızın devam eden Kızılay, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kadın gönüllülerinin hazırladığı yemek ve tatlılar eşliğinde emniyet teşkilatı mensuplarına özel bir iftar programı organize etti.

İSTANBUL (İGFA)- Ramazan ayı kapsamında farklı gruplar için çeşitli etkinlikler organize eden Kızılay, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümü olması sebebiyle Polis Haftasında çok özel bir iftar programı gerçekleştirdi. 11 kadın gönüllüsü ile 103 yıldır aralıksız hizmet veren Ankara Dr. Cevat Naki Akkerman Aşevinde birbirinden lezzetli yemekler ve tatlılar hazırlayan Kızılay, Konur Sokak’ta bulunan Atölye 1868 mutfağına Emniyet Teşkilatı mensuplarını davet ederek anlamlı bir iftar organizasyonu gerçekleştirdi. İftar menüsü olarak çorba, kavurma, pilav, nohut ve tatlı ikram edildi. Ankara Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde yükümlülerle yetiştirilen ve hasat edilen sebzelerden hazırlanan özel soslar da misafirlerin beğenisine sunuldu. İftar programına katılan polisler için kadın gönüllüler tarafından geri dönüşüm atölyesinde yapılan sabunlar da hediye edildi.

"BİRLİKTE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

İftarını polislerle birlikte aynı sofrada açan Kızılay Genel Müdür Yardımcısı Süleyman İslamoğlu, “Pandemi süreci sebebiyle birbirimizle dahi aynı masada oturmaktan imtina eder hale gelmişken insanlık onurunu muhafaza etmek için gayret gösteren ve zor zamanlarda birlikte yürüyen iki kurumu böyle bir ortamda buluşturduğu için kadın gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Polis Teşkilatımız 177 yıldır hizmet vermekte. Kızılayımız aynı şekilde 3 çeyrek asırdır insanlığın hizmetinde. Bu zamana kadar nasıl birlikte yürüdüysek bundan sonra da vatanın, milletin, insanlığın huzuru ve refahı için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

"HER DAİM KOLLUK KUVVETLERİMİZİN YANINDA OLDUK"

Kızılay Kadın Ankara Başkanı Meltem Elmacı, “Böyle anlamlı bir etkinlikte bir arada olmak bizim için çok büyük bir gurur. Bizler Kızılay’ın kurulduğu tarihten bu yana her daim kolluk kuvvetlerimizin yanında olduk. Bugün de o tarihi düsturumuzu devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 103 yıldır kazanlarıyla nice gönüllere hizmet etmiş olan aşevimizde bugün polislerimiz için yemek hazırladık” dedi.

"KIZILAY ÇATISI ALTINDA BULUNMAK GURUR VERİCİ"

Kızılay ile ailecek gönül bağı kurmuş olan gönüllülerden Merve Nagehan Seyrekoğlu ise “Polis Teşkilatı’nın bu anlamlı gününde Kızılay çatısı altında burada bulunmak gurur verici. Biz bugün ailecek buradayız. Annemle beraber Kızılay gönüllüsüyüz. Böyle hayırlı bir iftar organizasyonuna katkıda bulunduğum için ayrıca mutluyum” diye konuştu. İftar organizasyonundan dolayı mutluluklarını dile getiren polisler ise yemekleri kendi elleriyle hazırlayan kadın gönüllülere teşekkürlerini iletti.



İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli