Kitap Konağına Hayırsever Nuri Yazıcı’nın İsmi Verildi
Aksaray Belediyesince gençlerin ve kitapseverlerin uğrak noktası olan kitap konağına Anadolu Vakfı kurucularından Nuri Yazıcı’nın ismi verildi.
Aksaray Belediyesi ve Anadolu Vakfı arasında imzalanan karşılıklı protokol gereğince E-90 Karayolu üzerinde mülkiyeti Aksaray Belediyesine ait Anadolu Vakfına ait olan 8.000 metrekarelik arsa üzerindeki M. Nuri Yazıcı yurt bloğunun Aksaray Belediyesine devredilmesi kararı alındı.
Aksaray Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında Azmi Milli otoparkı üzerinde bulunan kitap konağına hayırsever iş adamı M. Nuri Yazıcı’nın ismini verilmesi kararı onaylandı.
Aksaray’da eğitim, kültür ve sağlık alanında birçok kamu kuruluşuna destek veren Anadolu Grubunun Aksaray Belediyesine devretmiş olduğu bina kamu yararına değerlendirilecek.
ÇEDES Kapsamında Öğrencilerden Çevre Temizliği Etkinliği
Aksaray'da 13. Geleneksel TEDAŞ Emeklileri İftar Programı Gerçekleştirildi
Aksaray’da küçükbaş hayvancılığa önemli destek sağlayacak proje başlıyor
İHH İnsani Yardım Vakfı Aksaray Temsilciliği 66 Ülkede 3 Milyon Kişiye Umut Olacak
Aksaray Valisi Murat Duru Basın İle Bir Araya Gelerek Aksaray İçin Hedeflerini Açıkladı
AKSARAY VALİSİ MURAT DURU AYLIK ASAYİŞ TOPLANTISINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU
- Cumartesi 9.4 ° / 5.6 ° Güneşli
- Pazar 9.1 ° / 6.6 ° false
- Pazartesi 8.8 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı







