Tarih: 14.12.2017 10:21

Kılıçarslan Ortaokulundan Başkan Yazgı´ya Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kılıçarslan Ortaokulu Müdürü Mustafa Bayraklı, müzik öğretmeni Sedat Aslan ve minik öğrenciler  Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´yı makamında ziyaret ettiler.

Okul Müdürü Mustafa Bayraklı, Başkan Yazgı´ya çiçek takdim etti. Öğrenciler  , 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Engelliliği konu alan müzikler seslendirdi. Öğrencilerin, sergiledikleri müzik ile duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Toplumsal hayata onurlu, etkin ve eşit bir şekilde katılmak, engelli veya engelsiz tüm bireylerin en tabii hakkıdır. Engelli bireylere hayat içerisinde daha iyi bir yaşamı entegre etmek için empati yapmanın gerekliliğine vurgu yapan Başkan Yazgı, " Hiçbirimiz birbirimizden farklı değiliz. Önemli olan kalplerin engelli olmamasıdır. Bu anlamlı günde nazik ziyaretleriniz için Teşekkür ediyoruz." Dedi. Öğrenciler de yaşadığı mutluluğu dile getirdi. Başkan Yazgı, ziyaret sonunda Okul Müdürü Mustafa Bayraklı, Müzik öğretmeni Sedat Aslan ve öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —