Kayseri protokolünden 15 Temmuz şehitlerinin aileleri ve kabirlerine ziyaret

Kayseri protokolünden 15 Temmuz şehitlerinin aileleri ve kabirlerine ziyaret

Kayseri protokolünden 15 Temmuz şehitlerinin aileleri ve kabirlerine ziyaret

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, Kayseri protokolü, şehit Cennet Yiğit’in ailesini ve Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay’ın kabrini ziyaret ederek anma gerçekleştirdi.

Habibullah EFENDİGİL / KAYSERİ (İGFA) - Kayseri’de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde, protokol üyeleri şehit ailelerini ve kabirlerini ziyaret etti.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve beraberindeki heyet, 15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişiminde Ankara Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığı’nda şehit olan Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit’in ailesiyle bir araya geldi.

Ziyarette, protokol üyeleri şehidin ailesine başsağlığı dileklerini ileterek, 15 Temmuz’un millet hafızasında bıraktığı derin izlere vurgu yaptı.

Ailenin acısını paylaşan heyet, şehidin hatırasına bağlılıklarını ifade etti.Aynı kapsamda, darbe girişimi sırasında şehit olan Kayserili Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay’ın kabri de ziyaret edildi.

Kabir başında Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu, dualar edildi ve şehidin kabrine karanfiller bırakıldı.



Gölcük’ün gururu Berra, milli takım seçmelerine davet edildi

Ankara Keçiören’de yaz tatili hem eğlenceli hem öğretici

ABB'den çocuklara ücretsiz futbol yaz kursu

Ankara'da Türkvatan ve Çarpışantürk zirvede

DOÇEK ekibi bu kez Kaçkar Dağı’na tırmanıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi güreşte altın çağını yaşıyor

8 spor federasyonunun ana statüsü Resmi Gazete'de yayımlandı

Offroad heyecanı Ankara'da yaşanacak

GSB Okul Sporları 3 milyona yakın öğrenciyi sporla buluşturdu

Binicilikte TBMM Kupası sahibini buldu