Aksaray

28.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:05

Karatay;MÜSİAD Üyeleri Ticaretini Geliştirmeli

Karatay;MÜSİAD Üyeleri Ticaretini Geliştirmeli

MÜSİAD Başkanı Abdulkadir Karatay ve yönetim kurulu üyeleri

     MÜSİAD Başkanı Abdulkadir Karatay ve yönetim kurulu üyeleri Güzelyurt ilçesinde faaliyet gösteren Vadi Yapı Beton Malzemeleri İmalat ve İnşaat Limited Şirketini ziyaret etti.

     MÜSİAD  yönetim kurulu başkan yardımcısı Yusuf Cömert ve ortaklarının organizasyonu ile faaliyetini sürdüren Vadi Yapı Beton Malzemeleri İmalat ve İnşaat Limited Şirketi, Güzelyurt, Gülağaç ve çevresi başta olmak üzere tüm Aksaray’a hizmet eden bir işletme.

      MÜSİAD başkanı Abdulkadir Karatay; “yönetim kurulu üyemiz Yusuf Cömert ve ortaklarına yatırımlarından dolayı  teşekkür ediyoruz. Son derece modern bir tesis olan Vadi Yapı Beton Malzemeleri İmalat ve İnşaat Ltd. Şirketi, bölge halkıyla beraber şehrimizin bütününe hizmet etmektedir. Genç yaşta oldukça önemli bir işletme kuran değerli girişimci kardeşlerimiz, istihdam oluşturmak, ekonomik gelişmeye katkı sağlamak, katma değer üretmek ve özellikle yatırım yapmak isteyen değerli vatandaşlarımıza örnek olmaları açısından son derece değerli bir hizmet yapmaktadırlar. İşletmekte oldukları tesiste şehrimize sunmuş oldukları hizmet, inşallah büyüyerek devam eder.

     Aksaray’ın kalkınması ve gelişmesi için bu tür yatırımların artarak devam etmesi son derece önemli. Şehrimizin tüm ilçelerinde yapılacak yatırımlar hem Aksaray’ı hem de bölgeyi etkileyecek yatırımlardır. MÜSİAD olarak özellikle inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin dikkatle takip etmesi gerektiğini düşündüğümüz bu yatırıma hep birlikte destek olmalıyız. Vadi Yapı Beton Malzemeleri İmalat ve İnşaat Limited Şirketini üyemiz Yusuf Cömert vesilesiyle kendimize ait olarak gördüğümüzü ve işletmemizin büyümesi için yapılması gereken faaliyetlerde MÜSİAD olarak üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. 

     İşletmelerimizin ekonomik ömürleri ülke olarak oldukça düşük bir seviyede. Birkaç nesile taşımamız gereken işletmelerimiz, maalesef birkaç yılda kapanmaktadır. Ortaklık kültürü açısından da örnek olan Vadi Yapı Beton Malzemeleri İmalat ve İnşaat Ltd. Şirketi, inşallah uzun yıllar şehrimize hizmet etmeye devam eder. Birlikteliğin sağladığı doğal büyüme, mevcut olan iş potansiyelinin ve kapasitesinin verimli olarak kullanılmasını sağlayacaktır. Ekonomik gelişmesini sağlayamayan şehirler markalaşma konusunda son derece sıkıntı yaşamaktadırlar. Markalaşamayan şehirler ise son derece çetin bir rekabet içerisinde kalarak, büyümeyi gerçekleştirememektedir.

     Değerli yönetim kurulu üyemiz Yusuf Cömert’e ve ortaklarına, bizleri ağırladığı ve şehrimizin hizmetine sunduğu modern tesisler için teşekkür ediyor, hayırlı ve bereketli kazançlar diliyoruz.”



İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darbedilen öğretmene “geçmiş olsun” telefonu
Bakanı Yumaklı, Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti
Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti
Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 22.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı