Aksaray

30.04.2024

  • İMSAK 04:08
  • GÜNEŞ 05:41
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:41
  • YATSI 21:07

Karatay; Her Sorunu Yerinde Dinliyor Ve Çözüm Üretiyoruz

Karatay; Her Sorunu Yerinde  Dinliyor Ve Çözüm Üretiyoruz

Karatay; Her Sorunu Yerinde Dinliyor Ve Çözüm Üretiyoruz

 

                       Ak Parti il başkanı Abdulkadir KARATAY, il başkan yardımcıları Nedim Şişman, Bayram Ali Kalkan, Ayhan Gümüşay, Ali Sözer ile birlikte devlet hastanesine ziyaret ederek hasta yakınları ve hastaların sorunlarını dinlediler.

 

                        Hastane Genel sekreteri Himmet Turgut, Daire başkanı Ahmet Korkmaz, Ümit Korkmaz ve Sağlıksen başkanı Rıfat Kaya Ak Parti heyetini karşıladılar. Birlikte hastaları ziyaret eden ekip Hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak hastaların sorunlarını dinlediler. Hastanenin her bölümünü ziyaret eden Ak Parti il başkanı Abdülkadir Karatay  sağlık alanında Ak Parti 13 yılda devrim yapmıştır.

 

                        Karatay evde bakım ve 112 ekibi ile hastaların hastaneye sevkinde ve tedavi aşamasında hekim seçebilme ve aile hekimliği konusunda Ak Partinin yaptığı hizmetleri dile getirerek daha ileriye hizmet götürme yönünde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Ak Parti halkın partisidir. Halkımızın sorunlarını yerinde dinlemek ve çözüm üretmek için bugün burada Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Himmet Turgut ve daire başkanları ile bir araya gelerek hastalarımızı ziyaret ettik. Allah´ın izni ile yeni hastanemiz hizmete girdiğinde hastalarımıza ve halkımıza en iyi hizmeti verme çabası içerisinde olacağız. Geçmişe asla dönmeyip ileriye bakıyoruz.

 

                        Hatırlarsanız Ak Parti hükümetinden önceki acı durumu, hastalarımız hastane köşelerinde rehin bırakılmakta senet imzalatarak hastalar zor durumda bırakılmaktaydı. Ama Ak Parti iktidara gelince benim vatandaşım sağlık hizmetinde sınır tanımadan hizmet alacak düşünce ile sağlıkta devrim yaparak herkesin sağlık alanında en iyi hizmeti alabilmesi için çalışmalar yapmıştır ve yapmaya da devam edecektir. Bizler halkımızın sorunlarını biliyor ve yerinde dinleyerek çözüm üretiyoruz.

 

                        Benim Aksaraylı hemşerilerim hizmetin en iyisine laiktir diyen Karatay daha sonra Aksaray il Özel idaresine geçerek Aksaray il özel idare genel sekreteri Ramazan Altundağ´ı ziyaret etti. Burada da Köy ve kasabaların sorunları hakkında bilgi alan Ak Pati İl Başkanı Karatay ve Yönetim Kurulu üyeleri sorunların çözüm noktasında biran önce çalışmalara başlanmasını dile getirerek köy ve kasabaların yol, su elektrik konusunda çalışmaların hızlı bir şekilde yapılacağını belirtti. Aksaray İl Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Altundağ köy ve kasabaların her türlü sorunlarını çözdüklerini şuan itibarı ile hiçbir köyümüz ve kasabamızda sorun yok dedi. Kısa bir süre içerisinde sıcak asfalt ve yama çalışmalarının başlayacağını belirten Ramazan Altundağ il özel idare olarak çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir dedi.  



Temassız limit tutarı yükseltildi
Diyanet'ten 'makam aracı' haberlerine açıklama
23 ilde 109 'Sibergöz'altı!
Özgür Özel: Her sendikanın etkinliğinde olacağız
Evcil Hayvan Maması sektörü dernekleşti
Huawei heyetinden Cumhurbaşkanı Yardımcısı'na ziyaret
Başkan Altay: “Tarihi başlangıç yapıyoruz”
Turizm geliri ilk çeyrekte arttı
MSB: Hakurk'ta 5 terörist etkisiz
Süleyman Soylu: Önünde eğileceğimiz tek güç Allah'tır
Kaymakam Sevgili ve Başkan Kerman’dan önemli ziyaretler
THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor
Vali Çiçek’ten şampiyon takıma 100 bin lira ödül
KAAN için 'çoklu salan sistemi' geliştiriliyor
Bahçeli: Size kötü bir haberim var..!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,38% -0,08
  • EURO

    34,60% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2390,15% -1,83
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62
  • Salı 22.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.6 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 21.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı