Tarih: 13.03.2014 00:00

Karabatak ; inşaat sektörü Aksaray ekonomisinin can damarı durumundadır

Facebook Twitter Linked-in

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rıfkı Karabatak ve parti yöneticileri mimarlar odasına nezaket  ziyaretinde bulundu.

Op. Dr. Rıfkı Karabatak şehrimizdeki inşaat kalitesi diğer şehirlerdeki yapılaşmalar göz önüne alındığında çok daha iyi seviyelerde olduğunu belirterek, hiç kuşkusuz inşaat sektörü Aksaray ekonomisinin can damarı durumundadır bir binanın yapımında, temelinden  tutunda çatısına varana kadar yaklaşık 900 çeşit malzeme ve iş kalemi var bu nedendir ki Mimarlarımızın şehrimize katma değeri çok fazla, onların büyümesi ve güçlenmesi demek şehrimizin büyümesi ve güçlenmesi demektir dedi.

Op.  Dr.Rıfkı Karabatak daha sonra Aksaray’ın geleceği için hazırlamış olduğu projeleri sine vizyon eşliğinde Mimarlar Odası Yönetimi ve Üyeleri ile paylaştı.  Karabatak “Aksaray ile ilgili mimari planlama ve şehircilik bakımından ilk fikrinin alınması gereken gurubun mimarlar odası olduğunun altını çizdi. Karabatak konuşmasında; “ Gönül isterdi ki  bu güne kadar Aksaray’da yapılan mimari yapılanma ile ilgili çalışmaların beraberce sizin fikirlerinizin alınarak yapılmış olması çok doğru olurdu. Böyle olsaydı şuan bizim yaptığımız eleştirilerde daha makul ve olumlu olurdu” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —