Kapşonlu Sweatshirt Modelleri

Kapşonlu Sweatshirt Modelleri

Kapşonlu Sweatshirt Modelleri

 

Hem kadınlar hem erkekler tarafından salaş tarzda en çok tercih edilen parçalardan biri de kapşonlu sweatshirt modelleridir. Spor tarza en çok yakışan parçalardan biri olan sweatshirt modellerinde kapşon detayı çok daha sıcak ve samimi bir görünüm veriyor. Üstelik iç kısımları kalın ve polar kumaşlardan elde edilen bu modeller kış aylarında tek başına ya da mont ve kaban ile kombin ediliyor.

Kapşonlu Sweatshirt Çeşitleri

Kapşonlu sweatshirt çeşitlerinde daha çok salaş ve oversize bedenler karşınıza çıkıyor. Kot pantolon ve tayt modelleriyle spor şekilde kombin edilen bu sweatshirt modelleriyle sizler de tarzınızı en güzel şekilde yansıtmaya devam edebilirsiniz.

Kapşonlu Sweatshirt Fiyatları

Spor tarza sahip olan herkesin severek seçtiği kapşonlu sweatshirt modellerinde V yaka, yuvarlak yaka ya da boğazlı yaka kısımları da dikkat çekiyor. Sizler de kış aylarında oversize bedenlere sahip bu modellerin sahibi olmak için https://www.hadisegiyim.com.tr/kapsonlu-sweatshirt-195 linkine tıklayabilirsiniz. 7 gün 24 saat boyunca online alışveriş hizmeti ile sizleri buluşturan bir adrestir.



Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı

Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi

Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu

Pedallar eş zamanlı çevrildi

Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de

Wings for Life World Run heyecanı

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu